FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

George Copos încasează chirie de la Rapid: "Sperăm să putem plăti"! + Situaţia reală a lui Alex Ioniţă II

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 14:27

Rapid nu s-a rupt complet de George Copos, chiar dacă omul de afaceri a vîndut acţiunile clubului.

Noul preşedinte din Giuleşti, Nicolae Manea, a explicat că actualii acţionari sînt nevoiţă să plătească chirie la Pro Rapid.

“Terenul pe care este baza de ProRapid este al domnului Copos. Am vorbit cu Copos şi sperăm să-i putem plăti chiria”, a spus Manea la Sport Total fm.

Nae Manea a lămurit şi situaţia lui Alexandru Ioniţă II, care era dat ca transferat la Astra:

“Ioniţă nu a fost prezent la reunire, colaboratorii mi-au spus că ar fi plecat cu Astra. Administratorul judiciar nu şi-a pus semnătura pe acest transfer. Transferul încă nu este făcut, iar dacă nu ne înţelegem trebuie să se întoarcă. Nu ne putem permite să îl dăm aşa, că vrea nu ştiu cine”.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  16 Ianuarie 2014, 13:21
Postat de snoopmind pe 15 Ianuarie 2014, 14:49

era culmea sa il lase pe ionita inca 6 luni la noi

Vor sa fie siguri ca te jumulesc acum cat esti slabit. Ca maine...nu mai pupa ei asa gheseft. Oricum ii vine randul lui Nicolae la zuhaus asa ca o sa dispara si golania asta ca si urziceanca. Ar trebui botezate campionatele astea "campionatele/campioanele gainarilor" :))))

scorpionul1923
scorpionul1923  •  16 Ianuarie 2014, 13:16
Postat de boreal1 pe 15 Ianuarie 2014, 16:33

Copos, esti idolul meu. Sunt fanul tau vesnic de azi anainte. Te-am injurat, te-am blestemat , ca un ignorant. Va trebui sa scrii o carte si va deveni biblia mea.

Normal sa-ti fie idol unul ca copos (cacofonie permisa :))) Daca stiai sa scrii "inainte" ti s-ar fi crispat degetele cand emiteai ineptia...asa insa...

scorpionul1923
scorpionul1923  •  16 Ianuarie 2014, 13:12
Postat de gado pe 15 Ianuarie 2014, 18:01

garantat copos nu a renuntat la rapid ci numai la parti din ea ! o sa vedem cat de curand. cei doi (sau este numai unul ?) "patroni" de acum, sunt doar de fatada. pana una alta, astia care mai sunteti pe acolo pe la echipa, NU VA BATETI JOC DE UN COPIL ! ce inseamna ca : "Ioniţă nu a fost prezent la reunire, colaboratorii mi-au spus că ar fi plecat cu Astra" ???? voi il indepartati si il indreptati catre astra, apoi tot voi il acuzati ? lasati copilul sa joace !! rezolvati problema urgent si legal. avem nevoie de ionita II sa joace ptr noi, nu sa fie suspendat ptr ca are situatia neclara !

Cu ce l-au indepartat? Despre ce vorbesti? "rezolvati problema urgent si legal."??? Pai tu iti dai masina, altul o conduce si dupa aia te duci dupa el sa iti dea banii pe ea (si sa faci actele)? Da` stramba judecata au romanii in ultima vreme. Interesul propriu si atat! Da` la pretentii suntem primii moncher!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează