FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARESTARE

Un fost președinte de club din Liga 1 a fost arestat! Condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a folosit Poliția Locală pentru a-și spiona amanta

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 19:48 / Actualizat marti, 30 august 2022 22:03

Gheorghe Nichita (65 de ani), fost primar al municipiului Iași și fost președinte de onoare la Poli Iași, a fost arestat azi. 

Curtea de Apel Iași l-a condamnat pe Nichita la 5 ani de închisoare într-un dosar deschis în 2015. El a fost trimis în judecată pentru că a folosit Poliția Locală pentru a-și spiona amanta, care lucra la Primărie. 

Dan Petrescu, invidios pe transferurile făcute de FCSB: „Compagno cât a costat? Dar Miculescu? Un milion și jumătate? Mulțumesc!”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, invidios pe transferurile făcute de FCSB: „Compagno cât a costat? Dar Miculescu? Un milion și jumătate? Mulțumesc!”

Gheorghe Nichita, fost președinte de onoare la Poli Iași, condamnat la 5 ani de închisoare

 Acesta s-a predat azi la o secție de poliție din Vaslui, potrivit Libertatea. 

În prima instanță, Nichita fusese condamnat la 5 ani și 2 luni de închisoare: 4 ani pentru instigare la abuz în serviciu și 1 an și 2 luni pentru supravegherea ilegală.

Curtea de Apel a decis desființarea sentinței originale, care includea și fapte care s-au prescris, iar pedeapsa pentru instigare la abuz în serviciu a fost mărită de la 4 la 5 ani. 

Gheorghe Nichita a fost eliberat condiționat în octombrie 2021, după ce a fost găsit vinovat de luare de mită în septembrie 2020. Ar fi primit 10% din contractul de aproape 70 de milioane de lei semnat între Primăria Iași și o firmă pentru un sistem de management inteligent al traficului în oraș. 

Nichita a fost președintele Politehnicii în 1995, la prima promovare după Revoluție. 

A fost președinte al Consiliului de Administrație, s-a ocupat de înființarea actualului club, în 2010, și a ocupat funcția de președinte de onoare.

VIDEO Costel Enache: „La Poli Iași am avut cel mai greu an din carieră”

Citește și: 

Gigi Becali, sponsorul Ligii 1 » Suma totală achitată în 19 ani + Top 10 cluburi unde a virat cei mai mulți bani

Dan Petrescu, invidios pe transferurile făcute de FCSB: „Compagno cât a costat? Dar Miculescu? Un milion și jumătate? Mulțumesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Nae_4774
Nae_4774  •  31 August 2022, 00:02

Destul de mult a gândit "justiția" până ce l-a trimis pe *** Iașilor acolo unde îi era locul! Din păcate, alți gangsteri din gașca lui, în frunte cu nemaipomenitul social-democrat Tomurug - păzitorul fetiței pe la Time-Out, sunt și vor fi fericiți, bine merçi, din cauză că justiția, nu-i așa, e oarbă...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează