FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO Gest incalificabil al unui oficial de la CSA Steaua, imediat după meciul cu Șelimbăr

Un oficial al celor de la CSA Steaua a comis un gest scandalos la finalul remizei de la Râmnicu Vâlcea, 1-1 contra lui CSC Șelimbăr.
Un oficial al celor de la CSA Steaua a comis un gest scandalos la finalul remizei de la Râmnicu Vâlcea, 1-1 contra lui CSC Șelimbăr.

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 22:36 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 00:37

Un oficial al celor de la CSA Steaua a comis un gest scandalos la finalul remizei de la Râmnicu Vâlcea, 1-1 contra lui CSC Șelimbăr. 

La precedenta deplasare din Liga 2, pe Arena Națională, contra lui Dinamo, ultrașii celor de la CSA Steaua au fost protagoniștii unor momente violente. S-au bătut cu jandarmii, iar Comisia de Disciplină a decis să suspende timp de 4 etape stadionul din Ghencea. 

Astăzi, la Râmnicu Vâlcea, locul unde s-a disputat partida cu CSC Șelimbăr, în decor a ieșit un oficial „militar”.

Gest incalificabil după CSC Șelimbăr - CSA Steaua

Nervii au fost întinși la maxim în tabăra lui Daniel Oprița. „Militarii” au condus cu 1-0 la pauza meciului cu CSC Șelimbăr, prin reușita lui Adi Popa, dar au scăpat jocul din mână în partea secundă. Stephan Drăghici a văzut două cartonașe galbene în decurs de 16 minute, a fost eliminat, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

Frustrarea punctelor ratate a căpătat cea mai urâtă formă. La scurt timp după meci, când se îndrepta spre culoarul care duce la vestiare, un bărbat îmbrăcat în echipamentul oficial al Stelei a fost deranjat de scandările celor din tribună și a comis un gest grosolan. 

A scuipat în direcția fanilor și a nimerit un copil aflat aproape de gard. Speriat de reacția persoanelor din jur, a fugit către vestiare.

Tot astăzi, CSA Steaua a primit o veste proastă din partea Federației. Oficialii formației au contestat cele 4 etape de suspendare primite pentru incidentele de la meciul cu Dinamo. Comisia de Disciplină a amânat soluționarea pentru data de 6 octombrie, ora 14:00.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Debut horror în Liga 1! A fost eliminat la 5 minute de la intrarea pe teren

Gică Hagi: „Am mai pierdut 2 jucători!” » Ce s-a întâmplat cu Torje și Benzar în pauza internațională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
DoreloBossulBossilor1
DoreloBossulBossilor1  •  04 Octombrie 2022, 11:09

angajat al unei sectii de fotbal infiintate in 2017 in cadrul UM02301 , componenta a LIGII a 2a , fãrã drept de promovare . isi permite sa tina pe statul de plata un astfel de specimen odios

DoreloBossulBossilor1
DoreloBossulBossilor1  •  04 Octombrie 2022, 11:05

si cand te gandesti ca acest individ angajat al sectiei de fotbal infiintate in 2017 in cadrul UM02301 ***,angajat al statului roman , angajat plãtit din banii care-mi sunt impozitati la fiecare salariu , apare nonsalant si face astfel de gesturi , iar institutia din care face parte tace mâlc , neluand pânã in prezent nicio masura , nu mai poate fi nimic de spus . Poate observatorul partidei a trecut in raport acest gest huliganic facut de angajatul sectiei de fotbal infiintate in 2017 in cadrul UM02301 - *** si daca n-a facut-o , comisiile abilitate ar trebui sa se autosesizeze , nu sa puna batista pe tambal cum a facut-o de foarte multe ori cand a fost cazul derapajelor venite dinspre UM02301 *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexh
alexh  •  02 Octombrie 2022, 20:36
Postat de Catalynn___ pe 02 Octombrie 2022, 19:03

Obiectivul e clar: clasarea pe primele 2 locuri la final! Se schimba sau nu legea, obiectivul e același, suntem Steaua și suntem obligați sa ne respectam statutul! Prin urmare nu dam dovada de bun simt doar de doua etape ci o facem in permanenta, il avem in ADN! Așa cum tu ai prostia, azi eliminând chiar și cea mai mică urma de îndoiala in ceea ce te privește! :-)))

Sunteți csa, o echipă înființată în 2017. Fără istorie. Doi ani în liga a patra, unul în a treia și doi în a doua. La prostie, nu te întrece nimeni, ești campionul site-ului. Dar nici altora de la csa nu le dă inteligență pe afară. Dovadă, ieri. La meciul cu Dinamo. Toți o apă și-un pămînt.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează