FOTBAL  »  LIGA 2  »  ȘTIINȚA MIROSLAVA - ASU POLI, DUMINICĂ

Gest superb în Liga a 2-a din România » Motivul modificării orei de începere a meciului Știința Miroslava - ASU Poli

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 17:14

Știința Miroslava a acceptat schimbarea orei de disputare a partidei de sâmbătă, cu ASU Poli Timișoara, de la 11:00 la 13:00, pentru ca fanii bănățeni să poată ajunge la timp pe stadion. 

Știința Miroslava speră să se salveze de la retrogradare în acest final de sezon. Aflați la 3 puncte în spatele primului loc care asigură menținerea în eșalonul secund, ieșenii dau totuși dovadă de fair-play. Oficialii moldovenilor au acceptat cererea celor de la ASU Poli ca partida să se dispute la ora 13:00 în loc de ora 11:00. 

Motivul este deplasarea lungă pe care trebuie să o facă fanii "alb-violeți", obligați să plece încă de vineri spre Uricani, locul în care se va juca partida. Suporterii au explicat într-un comunicat pe o pagină de facebook. 

"Meciul a fost mutat la ora 13 de către cei de la Miroslava în urma cererii noastre, deoarece am vrut ca suporterii noștri sa poată să ajungă la meci (trenul ajunge la Iași la ora 10.30, asta dacă nu are întârziere, dar anul trecut până la Suceava a avut o oră … de la Iași mai trebuia să se ajunga și la Uricani, unde se joacă meciul).

Clubul Miroslava a dat dovadă de întelegere arătând prin aceasta că și ei ca și noi consideră că fotbalul se joacă pentru suporteri, pentru oricare, chiar dacă sunt suporterii echipei oaspete, care cred că meritau după ce vor face o călătorie de 34 ore (17 pe-un sens) să vadă meciul", au explicat fanii timișoreni pe facebook. 

Vezi și: FOTO Ionuț Popa, afectat de comportamentul fanilor: "Asta este culmea. Toată lumea la Arad îmi dă m*** cu M mare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează