FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Momente emoționante pe noul Ghencea » Legendele de la Sevilla, tur de onoare cu o replică a CCE

Legendele de la Sevilla, tur de onoare cu o replică a CCE +14   FOTO
Legendele de la Sevilla, tur de onoare cu o replică a CCE

Articol de , , - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 21:57 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 22:11

La finalul spectacolului de pe Ghencea, legendele Stelei de la Sevilla au urcat pe scenă, au fost medaliate și au făcut turul de onoare al noii arene, cu Cupa Campionilor, la fel ca în '86.

După meciul de aseară, în Ghencea a urmat un alt spectacol, momentul dedicat legendelor din noaptea magică de pe 7 mai 1986, când Steaua devenea campioana Europei. Organizatorii au asamblat imediat o scenă pe gazon pentru cei care au realizat cele mai mari performanțe din istoria clubului Steaua și a fotbalului românesc. 

Galeria scanda "Sevilla! Sevilla". Pe ecrane curgeau imaginile de atunci, golurile cu Honved, cu Anderlecht, fazele și penalty-urile de la Sevilla, când Steaua învingea Barcelona după loviturile de departajare, prin golurile lui Lăcătuș și Balint. 

Duckadam a mai apărat o dată tot, inclusiv cele 4 lovituri de departajare, momente prin care a intrat în istoria fotbalului. "Am câștigat Cupaaaa! Cupa Campionilor Europeni!".

CSA Steaua - OFK Belgrad 6-0 » Spectacol făcut de roș-albaștri în meciul de inaugurare a noului stadion din Ghencea
CSA STEAUA - OFK BELGRAD
CSA Steaua - OFK Belgrad 6-0 » Spectacol făcut de roș-albaștri în meciul de inaugurare a noului stadion din Ghencea

Cupa sus, încă o dată

Au fost medaliați și au urcat pe scenă: Tudorel Stoica, Ștefan Iovan, Marin Radu, fiul lui Dumitru Stângaciu, fiul lui Ilie Bărbulescu, Constantin Pistol, Anton Weissenbacher, Miodrag Belodedici, Helmut Duckadam, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Ladislau Boloni, Victor Pițurcă, Marius Lăcătuș, Gavril Balint, Anghel Iordănescu. 

Au fost anunțate și numele lui Emeric Ienei și Lucian Bălan. Pe rând, Lăcătuș, Balint, Iordănescu, Stoica, Belodedici au fost chemați la salut de galerie, în timp ce li se scanda numele. O replică a Cupei Campionilor a fost adusă pe scenă. 

Iovan și Duckadam au ridicat trofeul încă o dată. Mai greu ca acum 35 de ani, dar au reușit. "We are the champions" a lui Queen, jocuri de lumini, explozii de confetti au încheiat spectacolul. Apoi, legendele au coborât în iarbă și au prezentat Cupa Campionilor suporterilor, ca în urmă cu trei decenii și jumătate.

+10 FOTO

VIDEO. Marius Lăcătuș, după retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu pot decât să le mulțumesc!”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Cine este Bogdan Chipirliu, autorul primelor goluri pe noul stadion Steaua: „Rămân în istorie!”

Gigi Becali, ținta steliștilor la inaugurarea noului stadion » Ce s-a întâmplat pe finalul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
1947forumer
1947forumer  •  08 Iulie 2021, 15:57

Vazand abia acum pozele voastre, cel mai mult dupa ziua de ieri ma bucur pt acesti oameni deosebiti, generatia de AUR a Romaniei si a Stelei, bucuria din ochii lor spune totul. Au fost celebrati, in sfarsit, cum meritau mereu. Multumesc tuturor celor prezenti!

krokoi
krokoi  •  08 Iulie 2021, 09:33

Singurul lucru mai penibil ca FCSB este aceasta gluma proasta numita CSA si acest circ obosit pe care il produce. FCSB nu va mai castiga niciodata titlul si CSA nu va promova niciodata in prima liga. Ma uit la comentarii si vad lumea cum se cearta care cu FCSB, care cu CSA, se injura reciproc incercand sa demonstreze ca echipa lui e adevarata Steaua. Realitatea e ca echipa cu numele si emblema nu va putea niciodata sa faca rezultate iar echipa care e in liga 1 e condusa de un *** care se autosaboteaza. FCSB nu se va mai califica intr-o grupa europeana niciodata si va iesi maxim pe locul 2 de acum incolo iar CSA va putrezi in liga 2. Reveniti-va dragi ***, Steaua a murit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar...titi
doar...titi  •  08 Iulie 2021, 09:22
Postat de csasteauabucuresti pe 08 Iulie 2021, 09:09

Cererea Fcsb-ului de recunoaștere a palmaresului a fost respinsă de două ori. Asta înseamnă 0 titluri. E o decizie corectă. Era de așteptat o asemenea decizie pentru că au folosit fraudulos brandul Steaua. Ar trebui dezafiliați pentru că s-a demonstrat că ei nu sunt continuatorii Stelei, că altfel li se recunoștea palmaresul. Toate regulamentele a fost încălcate în 2003 pentru ca Fcsb-ul să intre direct în prima ligă.

vezi trancalaul, ca DOAR voi ati facut actiunea in constatare... iar instant v-a raspuns clar ca aveti palmaresul pana in 89.. dupa aia kaput!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează