FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

video Giani Kiriță vrea fapte de la noii investitori ai lui Dinamo: „Până acum sunt doar de hârtie ”

Giani Kiriță
Giani Kiriță

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 17:00 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 19:39

Fost campion cu Dinamo, Giani Kiriță (46 de ani), a  fost prezent la Liceul Traian din Capitală pentru a le preda o lecție despre nutriție și sport. 

Campion și cu Bursaspor, Kiriță  a explicat că nu are încredere în patronii celor de la Dinamo până nu va vedea o sumă concretă investită în club.

Îmbrăcat casual cu un hanorac ce avea imprimat un rottweiler, fostul jucător s-a integrat perfect printre școlarii care l-au așteptat cu entuziasm.  

Însoțit de un prieten, Giani Kiriță a făcut în sală fotografii cu cei veniți, încă de la intrarea, și a glumit cu ei despre Dinamo și școală, un ton relaxat. În același spirit, i-a anunțat pe liceenii participanți că de la ora lui nu va trage chiulul nimeni.

După nici 8 luni la națională, Pancu s-a convins: „I-aș aresta pe toți!”
NAȚIONALĂ
După nici 8 luni la națională, Pancu s-a convins: „I-aș aresta pe toți!”

Giani Kiriță despre investitorii de la Dinamo: „Vreau să de milioanele de euro”

„Avem și acum fani ai lui Dinamo. Lupta din play-off este destul de încinsă. Pasul spre promovare este destul de greu. Orice meci este decisiv în acest moment pentru Dinamo, nu doar cel cu Galați. 

Deocamdată, noii investitori ai clubului sunt doar pe hârtie. Vreau să văd fapte și oameni care să dea acele milioane de euro de care echipa are nevoie. Nu pot spune că-mi place echipa de acum, dar în situația în care era și luptând la promovare, e un pas înainte”, a spus Giani Kiriță.

Giani Kiriță despre școală: „Și-n pauză jucam fotbal”

Fostul jucător al celor de la Dinamo a povestit și ce făcea el în perioada în care era elev.

„La liceu jucam fotbal toată ziua.  Eu n-am prea avut amintiri nebune din liceu sau generală, pentru că în capul meu era doar fotbal. Chiar și în pauza de 5 minute mergeam și jucam fotbal. La această vizită pe care o fac nu chiulește nimeni :D”, a mai spus Giani Kiriță.

Citește și alte știri:

După eliminarea din Cupă și dezastrul cu Sepsi, conducerea FCU Craiova i-a decis soarta lui Nicolo Napoli

Două cluburi din SuperLigă n-au aplicat pentru licența europeană. Care sunt consecințele

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  05 Aprilie 2023, 22:34

du-te bah si ocupa-te de scalambaieli si tumbe, fix atat poti, un tonciu masculin :))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează