FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Giuleştenii au intrat din nou în grevă şi au plecat de la ProRapid: "Aşteptăm să discute cineva cu noi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 15:47

Neplătiţi de 5 luni, jucătorii Rapidului au decis să refuze să se antreneze şi au părăsit baza Pro Rapid.

Antrenorul Sandu Tăbîrcă a explicat care e situaţia: "Jucătorii au refuzat să se antreneze şi azi. Sînt hotărîţi să nu se pregătească pînă cînd cineva din conducerea clubului nu vine să discute cu ei. Iar eu îi înţeleg, sînt neplătiţi de cinci luni, în afară de restanţele de anul trecut. Eu sînt în aceeaşi situaţie, ca de altfel toată lumea de la club", a spus Tăbîrcă pentru Mediafax.

Întrebat dacă există riscul ca jucătorii să refuze să se prezinte la meciul cu ACS Berceni, programat sîmbătă, în prima etapă a Ligii a 2-a, tehnicianul a răspuns: "Noi ne gîndim de la zi la zi, e prea departe ziua de sîmbătă. Oricum, este exclus ca în acel meci să folosim juniorii republicani, asta o spun din punct de vedere al clubului Rapid. Acum nu ne rămîne decît să aşteptăm. Avem ceva promisiuni că vine cineva mîine. Vom vedea dacă vine".

"Nu putem vorbi de obiectiv pentru că noi nu ştim ce se va întâmpla mîine. Pentru orice fel de obiectiv, o echipă are nevoie în primul rînd de stabilitate. Iar a te hrăni de la o zi la alta nu este bine. Chiar dacă se vor da mîine nişte bani, este imposibil ca jucătorii să devină zmei", a mai spus Tăbîrcă.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 22:27

☭apidistii sunt niste nulitati si se vor desfiinta in decembrie ! atunci va fi sarbatoare nationala !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 22:24

☭apidistii sunt niste nulitati si se vor desfiinta in decembrie ! atunci va fi sarbatoare nationala !

caminero
caminero  •  05 Septembrie 2013, 10:50
Postat de nolymyt pe 04 Septembrie 2013, 17:06

Toti vorbiti sa nu adormiti ... nu primesc banii pt ca se apropie FALIMENTUL .. la fel a facut si Copos ... nu i-a platit pt ca stia ca se apropie INSOLVENTA ... singurul vinovat este Georgica pe care l-a durut in cot ... e grav ca s-a ajuns aici ... nu cred in minuni dar daca RAPID o sa intre in FALIMENT ... o sa fie debandada totala .. Georgica nu o sa mai iasa din casa de frica ... iar SCARBELE Cristescu si Zamfir cand au cumparat clubul si-au luat o responsabilitate ... din ce vad mai bine isi vedeau de treaba lor ! PACAT

Corect. Clar jucătorii n-o să vadă nici un ban pînă pe 12 sept. ... după aia, mai văd ei ....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează