FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARBITRAJ

VIDEO CU FAZA Controversă în Liga 2 după un gol-fantomă: „Ne tot uităm și nu înțelegem! Unde a depășit mingea linia? Arbitrii au fost cu gazdele”

CSC Dumbrăvița a pierdut deplasarea cu Progresul Spartac, scor 2-3, în penultima rundă a play-out-ului ligii secunde. Golul decisiv, marcat de Andrei Matei în minutul 90, a fost contestat de bănățeni.
CSC Dumbrăvița a pierdut deplasarea cu Progresul Spartac, scor 2-3, în penultima rundă a play-out-ului ligii secunde. Golul decisiv, marcat de Andrei Matei în minutul 90, a fost contestat de bănățeni.

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 22:34 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 23:26

CSC Dumbrăvița a pierdut deplasarea cu Progresul Spartac, scor 2-3, în penultima rundă a play-out-ului ligii secunde. Golul decisiv, trecut în dreptul lui Andrei Matei în minutul 90, a fost contestat de bănățeni.

Progresul Spartac - CSC Dumbrăvița, meci fără miză din grupa B a play-out-ului ligii secunde, l-a avut la centru pe Dan Florin Dreve. Decizia luată de oficial și de asistentul Petrică Cîmpeanu în minutul 90 a stârnit controverse.

A clacat după eșecul de cotă 16 suferit azi în Liga 2: „Aș vrea să renunț, să plec, să nu mai văd pe nimeni”
PROBLEME
A clacat după eșecul de cotă 16 suferit azi în Liga 2: „Aș vrea să renunț, să plec, să nu mai văd pe nimeni”

Cei doi au validat golul gazdelor, deși pe transmisiunea live a partidei pare că mingea a căzut în fața porții. Cosmin Stan, antrenorul Dumbrăviței, a revăzut faza și ridică un mare semn de întrebare.

VIDEO cu golul-fantomă contestat de CSC Dumbrăvița

Contestă arbitrajul din Progresul Spartac - CSC Dumbrăvița

„Sper să nu fiu subiectiv, dar rezultatul e neconform cu ceea ce s-a întâmplat în teren. Un rezultat decis de arbitru, cu faza golului 3. Am revăzut acum această fază, de vreo 10 ori m-am uitat la ea, nu știu sincer unde a depășit mingea linia porții. 

Maniera brigăzii a fost permanent cu echipa gazdă, pentru că probabil așa trebuie să se întâmple, să câștige gazdele la ultimul meci al unei brigăzi de arbitri. Asta într-un meci fără miză, foarte spectaculos, dar influențat de greșeli majore de arbitraj. Am văzut toate fazele litigioase acum, după meci. 

După părerea mea, brigada de arbitri a avut clar o influență asupra rezultatului final. Și când spun brigadă, mă refer și la tușier, care a semnalizat gol în minutul 90. Dar noi tot ne uităm și nu vedem unde e golul! 

Când cade mingea din bară, cade în fața porții, clar! În prima fază, în care Toma respinge de pe linia porții, nu se vede absolut nimic”, a spus Cosmin Stan, antrenorul celor de la CSC Dumbrăvița.

Zaluschi preia la mijlocul terenului, își prelungește mingea pentru că e ținut, în mod normal revii și dai fault. Clar ca lumina zilei! S-a dat invers și galben. 

Plus că faza penalty-ului a fost foarte încâlcită. Într-adevăr, Trifon intră în adversar, dar mingea rămâne la el din acel clinci. Adversarul nu dă mingea pe lângă el, ci în Trifon. Toate fazele care au fost litigioase, au fost judecate în favoarea gazdelor
- Cosmin Stan, antrenor Dumbrăvița

CSC Dumbrăvița s-a salvat matematic de la retrogradare. Progresul Spartac va juca barajul pentru supraviețuire. Adversara încă nu este cunoscută, CSM Slatina sau Metaloglobus.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Numele noului patron de la FCSB » Gigi Becali i-a cedat acțiunile

„Garita a venit și mi-a spus asta” » Discuția între patru ochi din vestiarul lui FC Argeș, după ce Vintilă l-a reprimit în lot pe camerunez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează