FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASA TG MUREȘ

Grave probleme la o fostă vicecampioană a României! "Avem doar 11 jucători de câmp, doi cu hipotermie, unul pur și simplu nu mai vede!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 18:52

Marius Popescu, antrenorul echipei de ligă secundă ASA Târgu Mureș, anunță condițiile grele în care își continuă activitatea formația sa, care mai are doar 13 jucători la dispoziție pentru următorul meci.

"Pe lângă condițiile astea de vreme rece, cu lapoviță și ninsoare, am avut parte și de un arbitraj slab. La 2-0, 3-0, domnul arbitru a avut un comportament de neînțeles, galben, roșu direct, în condițiile unui teren prost și având doi jucători cu hipotermie.

Mi-au spus că nu mai pot intra. Un alt jucător de ’99 mi-a spus că nu mai vede și că îi e foarte rău, l-am schimbat și pe el. Avem 11 jucători de câmp disponibili și un portar plus un copil de ’99. Doamne ferește să se întâmple ceva cu ei până la partida urmatoare”, a declarat Marius Popescu la Sport Total FM.

ASA Târgu Mureș joacă în etapa cu numărul 21 pe teren propriu, cu Foresta Suceava, sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează