FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANȚA

GSP LIVE / Ciprian Marica, șocat de ce a pățit la Farul: ”Cablurile de la nocturnă au fost tăiate pentru a fura cuprul, apă luăm dintr-un puț”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 21:41

Ciprian Marica (33 de ani) a cumpărat marca Farul Constanța și vrea să țină în viață echipa din Liga a 2-a, însă s-a îngrozit de ce a pățit în urmă cu 3 zile la stadionul de la malul Mării.

”Stadionul e într-o situație delicată. Stadionul n-are branșament la apă. Ne udăm dintr-un puț cu o pompă care a fost luată de foștii proprietari. Ne-am trezit că nu mai avem nimic. Nu mai avem nici nocturnă pentru că de curând au fost tăiate cablurile și furat cuprul de la nocturnă.

3 stâlpi erau funcționali, unul avea apă la subsol și le era frică să intre acolo. Unul dintre cei care au furat a fost prins. Asta s-a întâmplat acum 3 zile. Noi n-avem nici căldură, nici apă caldă. E o întreagă poveste la Constanța. Consiliul Local are în administrare stadionul”, a declarat Marica la GSP LIVE.

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO Marica a povestit un episod incredibil cu un titular al Stelei: ”Eram copil de mingi și mi-a zis să-i dau ghetele mele” + De ce spune: "Dinamo - FCSB nu mai e derby"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
670756939737274
Eugeniu Apostoiu  •  07 Noiembrie 2018, 11:45

Bine ai revenit în România Ciprian Marica !

326732951436194
Alb Rosu  •  07 Noiembrie 2018, 09:20

deci cei ce spuneau ca Marica vine sa castige bani multi de pe urma Farului au dreptate. Uite ca au inceput ,,problemele" la stadion. Cum a aruncat-o in carca municipalitatii, urmeaza sa vina acum cu propunerea sa ia el stadionul pe multi ani (macar 49). apoi merge acolo un bloculet pe stadionul de rugby, un hotel ,,pentru sportivi" pe langa oficiala, niste spatii comerciale (merg si pe pista) etc.

digei
digei  •  07 Noiembrie 2018, 00:39

Toti cei care graviteaza in jurul clubului nu au chef de vreo promovare sau de vreo performanta. Ei vor sa fie acolo ca sa castige la pariuri, sa tranteasca meciuri, sa nu aiba nici o raspundere samd Pacat de Grigoras si de cei noi veniti, Marica si Danciu. Farul e o cloaca de interese care nu are legatura cu performanta. Singura lor refulare e sa-l injure pe Hagi si mai nou pe Ianis. Degeaba vrei sa ajuti baba sa treaca strada daca ea nu vrea nici chip.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează