FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO » Academica Clinceni, la un pas de Liga 1: „La început nu eram băgați în seamă”

Academica Clinceni, liderul din Liga 2
Academica Clinceni, liderul din Liga 2

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 10:52

Academica Clinceni este lider autoritar în Liga 2, cu 76 de puncte. Echipa a defilat în eșalonul secund și este la un pas de o promovarea în Liga 1. 

Formația condusă de Ilie Poenaru mai are de disputat doar cinci meciuri pentru a-și atinge obiectivul.

Prezent la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan, Ilie Poenaru a vorbit despre atmosfera din cadrul clubului.

 

„Teoretic mai avem nevoie de 6 puncte pentru a avea locul 2 asigurat. Dar pentru noi este important să câștigâm fiecare meci și chiar dacă vom fi matematic promovați, noi vom juca toate meciurile la victorie, nu voi schimba nimic. Presiunea a crescut față de turul campionatului când nu eram băgați în seamă. Acum s-au schimbat lucrurile.

Eu nu pun presiune pe jucători, ei și-au pus-o singuri. Dar este normal, pentru că sunt la câțiva pași de a face o mare performanță. 80% dintre ei nu au mai jucat în Liga 1. Acum când ești echipa de pe primul loc, toată lumea se mobiliează împotriva ta, se închid”, a declarat la GSP Live, Poenaru.

CLASAMENT LIGA 2:

clasament liga2

Citește și:

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  10 Mai 2019, 12:41

articol foarte slab cu un titlu de toata jena. nu vreau sa pun eu note autorului, dar asta o veti decide voi. clincenii a defilat in esalonul secund. in conditiile in care mai sunt 5 etape iar chindia targoviste sunt in spate la doar 3 puncte plus meciuri directe , urmata de u.cluj si petrolul. daca stiti voi ca celelalte echipe nu mai joaca si clinceniul bate tot este altceva. lider autoritar si defilare inseamna ca ei trebuiau sa fie demult promovati domnilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează