FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cristi Pulhac rupe tăcerea! Ce spune de implicarea mafiei pariurilor la fostul său club

Cristi Pulhac // FOTO: Arhivă GSP
Cristi Pulhac // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 11:37

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, Cristi Pulhac, 34 de ani, a vorbit despre experiența sa de la Academica Clinceni, clubul unde la un moment dat existau influențe masive din partea mafiei pariurilor.

Fotbalistul a fost adus la Clinceni în 2017 la insistențele controversatului Alex Dragomir, fost jucător la Dinamo II, iar Pulhac a vorbit astăzi pe larg despre experineța de la echipa ilfoveană, pentru care a jucat în 2007.

„Eu ma cunoșteam foarte bine și cu domnul primar, nu m-a sunat Alex Dragomir să vin la Clinceni. Despre faptul că a mers în Cipru deghizat ca arbitru, nu e de râs. Unii oameni își aleg stilul acesta de viață, fiecare își asumă ce face.

Am mers la Clinceni pentru că nu am știut despre ce este vorba. Eu m-am dus de plăcere, dar m-am dus într-un moment prost. M-am și gândit să plec, în teren nici nu știam ce să fac. Nu am fost niciodată contactat să mi se propună lucruri din lumea pariurilor. Dacă renunțam și plecam, nici așa nu era bine. Nu vreau să fac acuzații pentru că trebuie să am probe”, a spus Cristi Pulhac, la emisiunea GSP Live

30 de meciuria strâns Cristi Pulhac în tricoul Academicii Clinceni

Vezi și: Cristi Pulhac, dezvăluiri de senzație la GSP Live: ”M-a prins Borcea în club, a venit direct la mine” + Metoda haioasă prin care era verificat dacă era în cameră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează