FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Florin Manea a dezvăluit care este cel mai mare salariu de la Rapid și cine face transferurile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 11:03

Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a vorbit despre situația echipei pregătite de către Daniel Pancu.  

„Într-adevăr și Pancu își dorește ca oamenii din club să facă transferurile, dar noi ne consultăm și cu el. Dacă nu eram eu, nu ar fi ajuns Antonio Sefer, Facundo Mallo, Matias Roskopf la Rapid, jucători pe care nu i-ar fi adus nimeni în Liga 2. Nu sunt toate 100% pe mine, mai sunt oameni care propun. Numai cine nu muncește nu greșește. Greșeli se fac.

Și mie mi-e greu să aduc un jucător și să nu îl bage să joace. De aceea mă consult cu Pancu.

Este adevărat că în mare parte nu el a decis, i s-au adus, dar în mare parte Daniel a văzut și și-a dat acordul. Oricum, cel care dă banii are ultimul cuvânt. Degeaba îi zic eu că îl vreau pe ăsta dacă nu avem buget. E greu când aduce antrenorul toți jucătorii, pentru că mâine poimâine antrenorul pleacă și rămânem cu jucătorii. Uitați ce s-a întâmplat la Dinamo, Rednic a venit și a adus 13 jucători, a plecat, a mai vrut și Uhrin 10 jucători”, a spus Florin Manea, la GSP LIVE.  

CEL MAI MARE SALARIU DE LA RAPID 

Managerul sportiv al giuleștenilor a dezvăluit că mijlocașul uruguayan Facundo Piriz (29 de ani) are cel mai mare salariu la Rapid.

„4.000 de euro pe lună este cel mai mare salariu la Rapid. Piriz are atât, plus bonusuri de promovare. Nu am aruncat cu banii. Victor (n.r. Victor Angelescu, acționar majoritar) știe cu finanțele, dar nu am avut probleme până acum. Banii sunt la zi”, a dezvăluit Florin Manea.  

VOR SĂ SCRIE ISTORIE  

Florin Manea are o ambiție personală legată de echipa sa de suflet. Acesta vrea ca Rapid să devină primul club din istorie care promovează an de an din Liga 5 și câștigă titlul în Liga 1.  

„Nu există club în istorie să promoveze din Liga 5 până în prima ligă și să ia și campionatul. Dacă ne organizăm bine, avem o șansă. Lumea o să spună că sunt nebun. Pentru mine ar fi o împlinire. Eu am venit la Rapid și pentru tata”, a mărturisit Florin Manea.  

VEZI ȘI:

PETROLUL - MIOVENI 0-0 // VIDEO Fanii ploieșteni au încercat să intre peste jucători la vestiare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ienasoiu
ienasoiu  •  02 Octombrie 2019, 12:16

Dacă se exclud orgoliile personale şi controversele pe diferite teme se rezolvă de fiecare dată în folosul echipei atunci va fi bine. Avantajele personale trebuie să rezulte numai din soluțiile optime pentru echipă. Armonia nu înseamnă că cineva trebuie să cedeze ci să pice de acord că e mai bine pentru echipă. Atenție și la juniori. Nu trebuie defavorizați. Bugetul alocat lor trebuie să fie îndestulător și strict folosit în beneficiul lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează