FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO HALUCINANT! Fotbalistul român care recunoaște fără ezitări: "Joc la pariuri, nu intru în case, dar trimit pe cineva"

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 13:24

În această dimineață, la emisiunea GSP LIVE, Valentin Bărbulescu, căpitan la Sportul Snagov, liderul ligii secunde, a recunoscut fără ezitări că pariază  constant pe meciuri din străinătate, în ciuda faptului că regulamentele în vigoare interzic clar acest lucru. 

VIDEO cu momentul în care Bărbulescu recunoaște că pariază:

"Da, pariez! Mi se par un pic deplasată treaba asta cu interzisul pariurilor. Dacă eu pariez pe Germania, Anglia, Franța, ce treabă are?

E caz penal să pariezi pe propria echipă, da, dar dacă pariez meciuri din străinătate? Îmi fac bilet de acasă, dar nu intru în case, i-l dau unui prieten să bage. Niciodată n-am câștigat la pariuri, poate o singură dată 100 sau 200 de lei", a spus Valentin Bărbulescu, la GSP LIVE

Regulamentul interzice clar orice tip de pariuri

Conform Articolului 60, punctul 5 din regulamentul FRF, "fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA / UEFA / FRF / LPF / AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și o penalitate sportivă de 300.000 de lei".

Și Cernat a recunoscut

În urmă cu două zile, în cadrul aceleiași emisiuni, Florin Cernat, 38 de ani, retras din activitate, a recunoscut că paria pe vremea când juca la Dinamo Kiev (detalii + video, AICI).

Edward Iordănescu s-a oprit

Pe 4 decembrie, Edward Iordănescu (40 de ani) a dezvăluit în emisiunea GSP LIVE că a jucat la pariuri în perioada Campionatului European din 2008, când nu ocupa nicio funcție în fotbal. Ar fi obținut din câștiguri, conform spuselor acestuia, 5.000 de euro, însă a renunțat ulterior la această deprindere (detalii + video, AICI). 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dan.petrescu
dan.petrescu  •  14 Decembrie 2018, 14:34

Riniștii pariază constant pe înfrângerea propriei echipe. E și normal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează