FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ovidiu Burcă explică de ce a concediat unul dintrei cei mai vechi oameni din proiect: „A avut un comportament neadecvat față de mine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 17:23

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a explicat astăzi care au fost motivele înlăturării din club a lui Mihai Iosif, cel care ocupa funcția de team-manager.

„Mihai Iosif a fost unul dintre oamenii alături de care am pornit acest proiect. Alături de el am făcut primele selecții de jucători la Academia Rapid. Țin în continuare mult la el.  

Nu vreau să dezvolt, dar el a ales să plece de lângă noi. Sunt ferm convins că în această perioadă de pribegie va înțelege că eu i-am fost prieten adevărat, i-am fost loial și sper că va realiza cine a fost alături de el. E o detașare temporară, i-a fost suspendat contractul. Poate va înțelege că a avut un comportament neadecvat și a greșit foarte mult, în special față de mine.

E un om cu foarte mare caracter, un rapidist pursânge, iar orice om merită o a doua șansă și cred că noi i-o vom da”, a declarat Ovidiu Burcă, la emisiunea GSP Live.  

GSP LIVE // VIDEO Ovidiu Burcă explică de ce a concediat unul dintrei cei mai vechi oameni din proiect: „A avut un comportament neadecvat față de mine”

Mihai Iosif

Vezi și: 

VIDEO Ovidiu Burcă despre Florin Manea: „Am fost primul care a avut dubii despre acest personaj. Vorbește pe lângă subiect și nu vine dimineața la muncă, fiindcă doarme mult”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1440631949306036
Daniel Machedonu  •  23 Noiembrie 2019, 19:17

Burca este un nimeni este cel care a cerut falimentul clubului pe lângă Mihai Iosif un Rapidist adevărat care a jucat la Rapid de la copii si juniori pana la echipa mare a avut grupa de de juniori care au ieșit campioni municipali și apoi a preluat echipa Academia Rapid în liga 4 s-a chinuit cu aceștia pana a venit Sumacher .Dacă nu era Iosif cred ca Rapid nici nu exista astăzi,Burca ar trebui sai mulțumească nu sa-l dea afară. Rusine Burca promovezi interesele tale stiu asta de la centrul de copiii și juniori unde fiul meu a fost portar de baza gr 2001 in era Nicolae Grigore.El aduce jucători la juniori și la echipa mare și își i-a comision cine nu stie sa se intereseze.

deusdat
deusdat  •  22 Noiembrie 2019, 21:20
Postat de Marian Ghergus pe 22 Noiembrie 2019, 18:58

Mare *** si profitor esti bai burca...crezi ca am uitat faptul ca ai cerut falimentul !?!

Rapid a fost falimentat la cererea ANAF - adică a guvernului Cioloș.

scandautor
scandautor  •  22 Noiembrie 2019, 19:50

Titlu: „Ovidiu Burcă explică de ce a CONCEDIAT unul dintrei (sic!) cei mai vechi oameni...”. Conținut: „(...) Nu vreau să dezvolt, dar EL A ALES SĂ PLECE DE LÂNGĂ NOI. (...) E o DETAȘARE TEMPORARĂ, i-a fost SUSPENDAT contractul. Mulțumim din suflet autorului (altfel, anonim, firește, de ce să ne asumăm, monșer?...) pentru o asemenea probitate morală și profesională. Să mai scrieți, tot de-astea, tot așa - sunteți o valoare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează