FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAŞOV

Hadnagy: "Abia aştept meciul cu Inter!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Goalgheterul ligii secunde Attila Hadnagy a profitat de ziua liberă oferită de Răzvan Lucescu şi a dat o fugă la Miercurea-Ciuc pentru a urmări pe viu alături de bunul său prieten, Robert Ilyes derbiul Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă: HC Csikszereda-Sport Club Miercurea-Ciuc. Hadnagy a vorbit deschis despre stagiunea de pregătire din Spania dar şi despre şansele stegarilor în partida de Cupă cu CFR.

- Attila, cum a fost în Spania?

- Extenuant, dar eficient.Valencia este un oraş foarte frumos insă noi ne-am dus acolo pentru a munci şi nu pentru distracţie. La Oliva Nova am avut condiţii de pregătire excelente. Ne-am bazat mult pe pregătirea fizică şi ne-am testat potenţialul în compania unor formaţii puternice. A fost un stagiu în care Răzvan Lucescu a căutat cel mai bun 11 testînd şi diferite sisteme de joc. Din punctul meu de vedere a fost un cantonament reuşit. Chiar dacă am marcat două goluri, nu sînt mulţumit in totalitate cu ce am arătat pe teren dar sînt conştient că pot mult mai mult şi că încă nu sînt pregătit 100% din punct de vedere fizic însă pînă la primul meci oficial voi ajunge la potenţial maxim.

- Fanii braşoveni sînt dezamăgiţi de rezultatele din pregătiri..

- Nu cred că este cazul, totuşi am jucat împotriva unor adversari puternici din liga secundă spaniolă. Atît Castellon cît şi Hercules şi Levante sînt echipe în plin campionat şi jucaseră deja anul acesta vreo 7 etape din campionat fără întrerupere, contează enorm acest aspect. În vară am avut rezultate excelente în pregătiri fiindcă intîlneam echipe care de-abea reluaseră pregătirile, exact ca şi noi. În ciuda faptului că nu am cîştigat, pot să spun fără să exagerez că am dominat toate cele patru partide, ne-am creat foarte multe ocazii de a marca însă am luat cîteva goluri pe greşeli personale şi asta ne-a costat. Din punctul meu de vedere să pierdem toate meciurile amicale dar să cîştigăm toate partidele oficiale şi cred că toată lumea ar fi mulţumită.

“Măldărăşanu este un profesionist!”

- Cum i-ai simţit pe cei doi noi-veniţi, Măldărăşanu şi Fabinho?

- Sînt doi jucători de certă valoare care s-au integrat bine în echipă. Măldărăşanu este un profesionist, a jucat atîta timp la nivel inalt şi nu a avut nici o problema de acomodare iar venirea lui la Braşov a adus un plus în jocul echipei. Fabinho este un jucător foarte tehnic şi cred că nu întîmplător am marcat ambele goluri din pregătiri din centrările sale.

- Ce şanse are Braşovul în meciul de Cupă cu CFR Cluj?

- Nu mi-e frică de CFR. Chiar dacă este cea mai bună echipă a campionatului, eu cred că avem şanse destul de mari să îi eliminăm. Sunt convins că Răzvan ştie cum să îi batem şi dacă vom respecta în totalitate indicaţile sale atunci nu avem cum să pierdem meciul. Am avut o echipă puternică anul trecut cînd am eliminat Bistriţa şi Oţelul, însă acum prin venirile lui Măldă, Fabinho şi Abrudan cred că ne-am întărit serios şi avem şanse reale.

- Mai aveţi emoţii pentru promovare?

- Nu avem emoţii fiindcă avem un avans mare de puncte însă o să tratăm cu maximă seriozitate returul de campionat ca să nu avem vreo surpriză neplăcută. Vorbim acuma mai mult de Cupă şi de CFR Cluj fiindcă acesta este primul meci oficial însă după aceea vom aborda cu acceaşi motivaţie şi partidele din campionat.

- Pleacă Răzvan Lucescu?

- Da! Pleacă împreună cu noi marţi seara în cantonamentul din Italia. (rîde). Normal că nu pleacă la nicio altă echipă doar ne-a promis că rămîne la Braşov şi nu ne lasă la greu. La Braşov formăm o adevărata familie, sîntem extrem de uniţi şi asta ne dă forţa să ne propunem obiective mari. Răzvan ştie cum să ne unească şi împreună cu el sint convins că anul viitor vom realiza performanţe remarcabile pe prima scenă a fotbalului românesc.

- În Italia vă aşteaptă Interul..

- Abia aştept meciul cu Inter. Va fi un eveniment extraordinar pentru noi. Indiferent de echipa pe care o va alinia Inter, ei au foarte mulţi jucători de valoare şi au cel puţin 3-4 echipe de super jucători. Sînt convins că nu ne vom face de rîs şi vom obţine un rezultat cu care să se mîndrească toţi suporterii noştrii.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează