FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - CORVINUL

Iacob la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Fundasul testat de Inter are un acord cu trupa lui Hagi


Internationalul de juniori Alexandru Iacob (18 ani, foto), jucator testat in iarna de Inter Milano, a ajuns la un acord cu Steaua.

Tatonarile sint mai vechi, iar MM Stoica s-a deplasat la Hunedoara cu putin timp inainte sa fie debarcat de Gigi Becali pentru a stabili detaliile contractului. Actele au fost parafate inca de la jumatatea lunii trecute, dar s-a evitat anuntarea transferului pentru a-l feri de presiuni pe jucatorul care si-a sustinut ieri ultima proba la Bacalaureat.

Din acelasi motiv, Iacob a ramas la Hunedoara si nu a facut deplasarea cu Steaua la Kaprun. "Am fost prins cu examenele, voi vedea ce voi face. Sigur nu voi continua la Corvinul", a spus ieri fotbalistul de 18 ani. "A si semnat cu Steaua. E suta la suta jucatorul lor", au declarat surse din cadrul clubului. "Nici nu mai figureaza in lotul Corvinului pentru sezonul urmator. Merge la Steaua", a confirmat un apropiat al patronului Florin Uscatu.

Micul gigant
Fundasul Alexandru Iacob are nu mai putin de 92 de meciuri in tricoul echipei nationale, la diferite categorii de virsta. In vara, jucatorul a fost urmarit de mai multe cluburi, intre care Steaua, Dinamo, Gloria si UTA, insa numai gruparea din Ghencea a facut o oferta clara de transfer. Cotat la 200.000 de euro plus 25 la suta dintr-un eventual transfer, Iacob a debutat la Corvinul la 16 ani, a jucat in 56 de meciuri si a marcat 1 gol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează