LIGA 2  ·  FARUL CONSTANȚA

VIDEO + FOTO Ianis Zicu a fost prezentat oficial la Farul Constanța! Pe cine a adus în staff-ul cu care atacă promovarea în Liga 1

FOTO: Farul +3 FOTO
FOTO: Farul

Miercuri, 03 Iulie 2019

Ianis Zicu (35 de ani) a fost prezentat oficial în funcția de antrenor la Farul Constanța.

Ciprian Marica vrea să atace promovarea în Liga 1 sezonul următor. Astăzi a prezentat staff-ul alături de care vrea să reușească acest lucru. Zicu va fi ajutat de Daniel Florea, antrenor secund, Mihai Moraru, antrenor cu portarii și Cătălin Bușuricu, antrenor secund. Noul team-manager al formației va fi George Galamaz.

„Este un moment important pentru cariera mea. Am o dorință extraordinară de a reuși în această meserie, am început-o doar din pasiune, sunt aici plin de entuziasm și încredere că pot să am rezultate extraordinare cu această echipă.

Studiez de trei ani această meserie, lucrez de ceva timp, dar nu la nivel de seniori, și știu ce trebuie să fac. Vreau să creez o echipă care să joace fotbal, sunt adeptul unui joc ofensiv. Mi-am trasat singurul obiectivul, îmi doresc să promovăm”, a declarat Zicu conform site-ului oficial al celor de la Farul. 

„De ce Ianis? Pentru că este un copil al Farului, a crescut aici, a învățat, știe ce înseamnă Farul. Este un copil al Constanței. Îmi este un prieten și știu cât de pasionat este, câtă ambiție are pentru a reuși ca antrenor. Cred că Farul are mare nevoie de entuziasmul unui antrenor tânăr, care a văzut cum funcționează lucrurile în străinătate”Ciprian Marica, patron Farul

Vezi și: 

SCM Gloria mută la foc automat » A venit şi Dragoş BalauruCine e Florin Cîțu, noul premier desemnat al României! Ce a pățit la o ședință în Parlament: „Chiparosule! După ce că ești urât...„

Libertatea

Comentarii (3)

fibra  •  04 Iulie 2019, 09:16

Vorbe,vorbe,vorbe,cum fac toti antrenorii proaspat numiti.Cum sa promovezi fara jucatori cat de cat? O avea el o reteta.

Cantemir Mefa  •  03 Iulie 2019, 21:45

Acest nesimțit şi mercenar de zicu nu are ce căuta la FC Farul! Când a jucat FC Farul cu Dinamo la Constanţa, acest nesimțit, care are tupeul să fie antrenorul Farului, a înscris în poarta Farului, după ce a făcut preluare f clar cu mâna, dar arbitrul nu a văzut şi a validat golul. După gol, acest mercenar s-a bucurat extrem pt reuşita odioasă! O să îi dăm cu huo meci de meci acestui nesimțit! Îl vrem pe Grigoraş!

chris_bu67  •  03 Iulie 2019, 21:24

cât despre promovare să fim serioși,poate promova tineri de perspectivă la echipă,asta da!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1