FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

VIDEO // EXCLUSIV După Burcă, un alt dinamovist îl așteaptă în staff pe Tamaș: „I-am spus că o voi face”

Gabi Tamaș, 40 de ani în noiembrie, susține că e aproape să-și prelungească înțelegerea cu Concordia Chiajna pe încă un sezon.
Gabi Tamaș, 40 de ani în noiembrie, susține că e aproape să-și prelungească înțelegerea cu Concordia Chiajna pe încă un sezon.

Articol de , - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 15:16 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 15:41

După ce s-a retras ieri din fotbal, de la Concordia Chiajna, Gabi Tamaș (39 de ani) nu duce lipsă de propuneri. După ce Ovidiu Burcă a spus că nu exclude o colaborare, un alt fost jucător a lui Dinamo și-ar dori să lucreze cu Tamaș.

Ianis Zicu a explicat pentru GSP.ro faptul că i-a propus lui Tamaș o colaborare pentru următorul an, atunci când cei doi vor primi o nouă licență în antrenorat.

Dinastia » Tatăl a jucat mult timp la clubul lui Mititelu, fiul e pe val la CSU Craiova, unde îl antrenează un idol al Băniei
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Dinastia » Tatăl a jucat mult timp la clubul lui Mititelu, fiul e pe val la CSU Craiova, unde îl antrenează un idol al Băniei

VIDEO. Ianis Zicu: „I-am spus că dacă voi putea o voi face”

„Gabi este prietenul meu și sunt mai multe lucruri de bine de spus de el decât de rău. Din păcate, în România, oamenii sunt mai răi și sunt bucuroși atunci când se întâmplă ceva negativ cu o persoană.  Sper ca oriunde se va duce, să fie bine. Nu știu ce va face, dar trebuie să aleagă ceea ce simte. 

Am vorbit cu el și i-am spus că, dacă o să pot să-l iau peste un an la mine în staff, o voi face. Atunci el o să aibă licența A și eu licența PRO. E un tip cu personalitate, nu e ușor de lucrat cu el, dar avem de învățat tot timpul unul de la celălalt”, a spus Ianis Zicu.

E un moment trist odată cu plecarea lui Gabi Tamaș. Ar fi putut să dea mai mult! Lasă în urma lui o carieră frumoasă. El este un personaj aparte, care știe fotbal și, de ce nu?, poate veni în staff-ul lui Dinamo

- Ovidiu Burcă despre retragerea lui Tamaș

Citește și alte știri:

Marius Niculae, repostare ironică: „Dacă își ia echipamentul pe el, e peste Abdallah și Ghezali împreună :D”

Avem imaginile! De unde s-a auzit de fapt „Demisia!” și ce atitudine au avut ultrașii lui Dinamo față de Burcă și de jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează