FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Scandal fără sfârșit în Liga 2! Ianis Zicu iese la atac: „Să avem grijă ce spunem, mor oamenii pe holurile spitalelor!” » EXCLUSIV Reacția lui Daniel Stanciu: „A salvat Farul omenirea”?

Ianis Zicu. Sursă foto: Facebook Farul Constanța
Ianis Zicu. Sursă foto: Facebook Farul Constanța

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 17:40 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 19:24

Declarațiile tăioase dintre oficialii de la Universitatea Cluj și cei de la Farul continuă, după ce constănțenii au câștigat la „masa verde” duelul cu „Șepcile Roșii”.

  • CONTEXT: Înfruntarea dintre U Cluj și Farul Constanța va fi câștigată de formația de la malul Mării, având în vedere că, inițial, ardelenii au fost cei care au declarat un focar de Covid-19 în lot.

Ianis Zicu, antrenorul lui Farul Constanța, a reacționat la rândul său în această după-amiază, taxând declarațiile virulente venite dinspre Daniel Stanciu, președintele lui U Cluj

„Trebuie să avem grijă la ceea ce spunem, mai ales într-un mediu în care mor pe holurile spitalelor. Noi am jucat toate meciurile până acum, avem trei puncte peste U Cluj. Farul, dacă va ajunge în play-off, va ajunge pe munca pe care o depunem în fiecare zi. Sper să ajungem în play-off fără să conteze aceste trei puncte.

Suntem la a patra testare în care apar cazuri la noi. Am făcut pașii necesari în această perioadă. Starea medicală de la noi e la fel, sunt șase persoane cu COVID, cinci jucători și un membru al staff-ului, așteptăm rezultatele retestării celor negativi. Așteptăm finalizarea anchetei să vedem dacă putem juca sau dacă intrăm în carantină”, a declarat Ianis Zicu, la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Eu zic că trebuia să se piardă 0-3 de la prima amânare, dar nu jucătorii și antrenorii au votat. Conducătorii au decis. Anul trecut noi am ratat play-off-ul că s-a înghețat campionatul, probabil celor de la U Cluj le-a convenit, că retrogradau dacă se juca pe teren, că erau pe 14.
 - Ianis Zicu

Daniel Stanciu: „A salvat Farul omenirea? Zicu și Marica să doneze plasmă”

Reacția lui Daniel Stanciu nu s-a lăsat mult așteptată. Președintele lui U Cluj i-a răspuns lui Ianis Zicu, într-un dialog purtat cu Remus Răureanu, reporterul Gazetei Sporturilor.

„Știu că mor oameni în spitale, e gravă situația, sunt și eu conștient. A salvat clubul Farul omenirea fiindcă nu s-a prezentat la un meci? Dacă Zicu și Marica vor să ajute, să doneze plasmă, să cumpere măști!”, a spus Stanciu. 
 

Un amplu interviu cu Daniel Stanciu poate fi citit AICI! Oficialul „Șepcilor Roșii” bănuiește că dobrogenii nu au făcut tot ce era posibil ca să joace, ci au profitat de regulament și au luat punctele.

U Cluj - Farul, decis la „masa verde” 

Înfruntarea dintre U Cluj și Farul Constanța va fi câștigată de formația de la malul Mării, având în vedere că, inițial, ardelenii au fost cei care au declarat un focar de Covid-19 în lot. Partidele din Liga 2 pot fi reprogramte o singură dată, iar în situația în care jocul nu se poate desfășura nici la reprogramare, indiferent de cine întâmpină probleme de această dată, va fi decis la „masa verde” în favoarea echipei care putea disputa meciul conform calendarului inițial.

Clasament Liga 2: 

VIDEO Ciprian Marica nu e de acord cu regula U21: „Lucrurile astea trebuie să vină în mod natural, nu să fie impuse”

Citește și alte știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Daniel Stanciu, revoltat de înfrângerea la „masa verde” cu Farul: „Sunt și eu printre «idioții» care au crezut în Marica și în Zicu!”

Continuă scandalul în Liga 2 » Ciprian Marica, acuzat direct: „Josnicie, lipsă de caracter”! Replica fostului internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
robotzel
robotzel  •  05 Decembrie 2020, 14:01
Postat de Constantin Morarescu pe 05 Decembrie 2020, 12:27

Cliga asta a suporterilor clujeni sunt cei care calcau in picioare jandarmul cazut inconstient la pamant ?Astia cer sportivitate ?Asa cum spunea mercenarul ala al lor,FCSB a pirdut milioane pentru ca nu a avut tot lotul valid ,a jucat cu ce a putut si a pirdut .Voi de ce nu a-ti jucat cand a fost meciul programat prima data ?Cu ce aveati ,rezerve .juniori .antrenori .presedinti etc.Hai ?Voi jucati numai cand vreti voi ?Acuzati pe altii ca nu joaca cand vor muschi vostrii?Hotul striga hotii .

Corect. Trebuiau să piardă din prima sau să joace cu ce aveau. Acum să joace farul cu rezerve sa le fie lor ușor? *** de clujeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2587789838014689
Constantin Morarescu  •  05 Decembrie 2020, 12:27

Cliga asta a suporterilor clujeni sunt cei care calcau in picioare jandarmul cazut inconstient la pamant ?Astia cer sportivitate ?Asa cum spunea mercenarul ala al lor,FCSB a pirdut milioane pentru ca nu a avut tot lotul valid ,a jucat cu ce a putut si a pirdut .Voi de ce nu a-ti jucat cand a fost meciul programat prima data ?Cu ce aveati ,rezerve .juniori .antrenori .presedinti etc.Hai ?Voi jucati numai cand vreti voi ?Acuzati pe altii ca nu joaca cand vor muschi vostrii?Hotul striga hotii .

iung811
iung811  •  02 Decembrie 2020, 22:01

Marele fotbalist si patron Marica stă cu mâna întinsă la primărie și el le da bani lesinatilor de la dimano. Noroc că îl mai ajută taica-su. În schimb el merge la Cluj numai cu prosopul la brâu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează