FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, s-a înscris la licența PRO! Va putea sta pe bancă în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 14:05

Academica Clinceni se află la doar 90 minute distanţă de realizarea unei frumoase performanţe legate de promovarea echipei în primul eşalon.

Pregătirile sunt în toi, la Clinceni, pe toate planurile, pentru ca echipa să evolueze în faţa propriilor suporteri în prima divizie.

De promovarea în primul eşalon se face „vinovat” şi tânărul antrenor Ilie Poenaru care a condus cu mână forte gruparea ilfoveană într-un campionat în care Academica a depăşit echipe mult mai bine cotate precum U Cluj, Petrolul sau FC Argeş.

Ilie Poenaru s-a înscris la noul modul de Licenţă PRO care va debuta în această vară şi va avea posibilitatea de a conduce echipa din Clinceni în primul eşalon de pe banca tehnică.

  • Academica Clinceni joacă azi meciul decisiv cu FC Argeș. Dacă echipa lui Ilie Poenaru va câștiga partida de azi, de la ora 18:30, atunci va fi promovată în Liga 1

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Detalii incredibile despre implicarea mafiei pariurilor la Clinceni: „Jucătorii se certau! Scorurile deveneau...”

VIDEO EXCLUSIV Poftiți la Clinceni :) Președintele Academicii a prezentat baza echipei din Ilfov și stadiul lucrărilor pentru Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Academica Clinceni explică legătura cu FCSB: „Gigi Becali nu dă niciun ban, iar cu Vasile Geambazi avem o prietenie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează