FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Ilie Stan, despre revenirea în România: „Am nevoie de Gloria Buzău şi ea de mine”

Ilie Stan, antrenor ASA Târgu Mureș
Ilie Stan, antrenor ASA Târgu Mureș

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 18:33

Ilie Stan (51 de ani) revine în fotbalul românesc și o va antrena pe Gloria Buzău, în Liga 2.

Ultim a dată antrenor interimar la Foolad, în Iran, Ilie Stan va prelua echipa proaspăt promovat în Liga 2 și a dezvăluit cum au reușit cei din conducerea Gloriei Buzău să îl convingă să se alăture proiectului.

Stabilitatea financiară, dorința de a face performanță, dar și faptul că se întoarce la clubul la care a debutat ca fotbalist sunt câteva dintre motivele pentru care Ilie Stan a acceptat noua provocare.

„Am antrenat odată pe FCSB şi consider că am realizat ceva acolo. Nu pot însă uita că sunt buzoian şi mă încântă revenirea pe banca tehnică a echipei din Crâng. Stabilitatea financiară a clubului, un lucru esenţial de altfel, precum şi faptul că se doreşte un proiect viabil, care urmăreşte performanţa şi implicit readucerea oamenilor în tribune, stau la baza deciziei mele de a prelua conducerea tehnică a Gloriei Buzău”, a declarat Ilie Stan pentru ProSport.

Totodată, tehnicianul a asigurat că este motivat să facă performanță alături de echipa ce va evolua în următorul sezon în Liga 2 contra unor echipe precum Petrolul Ploiești, Rapid București sau FC Argeș.

„După discuţiile purtate cu cei care conduc destinele clubului, am rămas surprins plăcut, deoarece mi s-au părut destul de motivaţi în privinţa realizării obiectivelor. Eu sunt pregătit din toate punctele de vedere să mă alătur acestui proiect. La fiecare echipă pe care am antrenat-o am acumulat experienţă şi a venit momentul să pun totul în practică. Am nevoie de Gloria Buzău şi ea de mine”, a mai spus Ilie Stan.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Rapid continuă transferurile pentru Liga 2! Giuleștenii îl aduc pe Matias Roskopf, crescut la Boca Juniors

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10212112419718447
Adrian Enache  •  29 Mai 2019, 07:04

Nu *** ***, tu aveai nevoie de Buzau ca erai fara contract...si din Iran te-au marsaluit aia, numai *** de la Buzau s-au sters undeva cu munca lui Geo Timis si te-au luat pe tine...***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fortzzza
fortzzza  •  29 Mai 2019, 00:43

Nou infiintata SCM Gloria Buzau nu avea nevoie de tine. Si-a croit singura drumul catre liga 2 si poate vreodata inca o aventura in liga 1. Mai degraba tu, Ilie Stan, aveai nevoie de Gloria. Dar am o temere "că cu tine la timomă" echipa pica intr-a treia.

zica
zica  •  28 Mai 2019, 20:28

Breitner tu personal ai făcut ceva ptr fotbal și doi ai terminat Sorbona și nu știm *** e nevoie de translator?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează