LIGA 2  ·  REVENIRE

Ilie Stan revine în antrenorat » A preluat o echipă din Liga 2

Marti, 21 Mai

Ilie Stan (51 de ani) revine în fotbalul din România și va antrena Gloria Buzău.

Ultima dată antrenor interimar la Foolad, în prima ligă iraniană, Ilie Stan o va pregăti în sezonul viitor pe Gloria Buzău, echipă proaspăt promovată în Liga 2.

Potrivit site-ului reporterbuzoian.ro, Ilie Stan nu a semnat încă un contract cu Gloria Buzău, pentru că nu a revenit încă în țară, dar ar urma să fie prezentat oficial săptămâna viitoare.

George Timiș, antrenorul care a promovat echipa în liga secundă, va rămâne în cadrul clubului, în conducerea secției de fotbal.

Echipa de fotbal s-a reînființat în 2017, iar Ilie Stan este al treilea antrenor care ajunge la Buzău, după Vasile Tudose și George Timiș.

În România, Ilie Stan a antrenat echipe precum Steaua București, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Târgu Mureș sau Farul Contanța. Acesta a mai antrenat la Buzău, în anul 2007.

Gloria Buzău a intrat în vacanță mai devreme, după ce a promovat la pas în Liga 2, cu un avans de 19 puncte față de a doua clasată, Bucovina Rădăuți. În ultima etapă, buzoienii vor sta, având programat meciul cu CSM Roman, echipă retrasă din campionat. 

VEZI ȘI: 

Pariul lui Dumitru Dragomir a debutat cu gol în Liga a 2-a la doar 15 ani » „Băi, fraţilor, dacă în lume sunt 5 ca ăsta, eu mă împuşc!”Reacția fotbalistului italian de la Dinamo care a făcut 6 ore cu iubita de la București până la Castelul Bran

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1