FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

Ilie Stan revine în antrenorat » A preluat o echipă din Liga 2

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 11:25

Ilie Stan (51 de ani) revine în fotbalul din România și va antrena Gloria Buzău.

Ultima dată antrenor interimar la Foolad, în prima ligă iraniană, Ilie Stan o va pregăti în sezonul viitor pe Gloria Buzău, echipă proaspăt promovată în Liga 2.

Potrivit site-ului reporterbuzoian.ro, Ilie Stan nu a semnat încă un contract cu Gloria Buzău, pentru că nu a revenit încă în țară, dar ar urma să fie prezentat oficial săptămâna viitoare.

George Timiș, antrenorul care a promovat echipa în liga secundă, va rămâne în cadrul clubului, în conducerea secției de fotbal.

Echipa de fotbal s-a reînființat în 2017, iar Ilie Stan este al treilea antrenor care ajunge la Buzău, după Vasile Tudose și George Timiș.

În România, Ilie Stan a antrenat echipe precum Steaua București, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Târgu Mureș sau Farul Contanța. Acesta a mai antrenat la Buzău, în anul 2007.

Gloria Buzău a intrat în vacanță mai devreme, după ce a promovat la pas în Liga 2, cu un avans de 19 puncte față de a doua clasată, Bucovina Rădăuți. În ultima etapă, buzoienii vor sta, având programat meciul cu CSM Roman, echipă retrasă din campionat. 

VEZI ȘI: 

Pariul lui Dumitru Dragomir a debutat cu gol în Liga a 2-a la doar 15 ani » „Băi, fraţilor, dacă în lume sunt 5 ca ăsta, eu mă împuşc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează