FOTBAL  »  LIGA 2  »  PARIURI

Imagini compromițătoare cu fotbalistul care debuta în Liga 1 la 18 ani și era comparat cu Nadia la „psihicul de mare campion” » A fost dat afară de club

Costinel Gugu +1   FOTO
Costinel Gugu

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 15:17

Fundașul Costinel Gugu, 26 de ani, a fost dat afară de la FC Argeș după ce a fost prins într-o agenție de pariuri.

Costinel Gugu ar fi fost fotografiat într-o agenție de pariuri, duminică, potrivit stiridepitesti.ro. Conducerea clubului a decis să renunțe la serviciile lui.

costinel gugu fc arges
Foto: Costinel Gugu // stiridearges.ro 

„Jucătorul infirmă că a fost duminică la o casă de pariuri. Numai că noi am luat măsuri. Jucătorului Gugu i s-a reziliat contractul. Am anunţat şi Federaţia Română de Fotbal pentru că aşa se procedează şi nu vrem să avem alte probleme din punctul acesta de vedere. Oricum nu suntem de acord şi nu tolerăm aşa ceva. Să fie clar pentru toată lumea”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Cristian Gentea, potrivit paginii de facebook al clubului.

Comparat cu Nadia Comăneci 

Costinel Gugu a fost crescut la Universitatea Craiova și a debutat la echipă după plecarea lui Valerică Găman la Dinamo. A fost promovat la 18 ani de italianul Nicolo Napoli în 2011. De-a lungul carierei a mai jucat la FCM Târgu Mureș, Turnu Severin, Metalul Reșița, Le Havre și CS Mioveni.

costinel gugu2

Copilul ăsta are un psihic de mare campion. Să evoluezi așa în presiunea aia... De la Nadia nu am mai văzut așa ceva. Gugu e genul de fundaș de pe vremuri, care nu zâmbește nici când semnează statul de plată”, spunea în 2011 Aurel Țicleanu, după debutul lui Gugu în Liga 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cipinho79
cipinho79  •  12 Martie 2019, 17:08

si daca jucatorul a vrut sa parieze poate pe victoria Simonei Halep e ceva rau?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează