FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO + FOTO Arena din Giulești începe să strălucească! Imagini spectaculoase surprinse astăzi

Arena Rapid, ultima dintre cele 3 promise în cadrul proiectului pentru Euro 2020, se apropie cu pași grăbiți spre finalizare. +14   FOTO
Arena Rapid, ultima dintre cele 3 promise în cadrul proiectului pentru Euro 2020, se apropie cu pași grăbiți spre finalizare.

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2021 19:13 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 23:12

Arena Rapid, ultima dintre cele 3 promise în cadrul proiectului pentru Euro 2020, se apropie cu pași grăbiți spre finalizare. 

Zeci de muncitori sunt prezenți zilnic pe șantierul arenei din Giulești, iar progresele sunt vizibile. Acoperișul stadionului este aproape gata. Peluza dinspre Opera Comică a fost îmbrăcată, iar lucrările continuă în zona Tribunei Oficiale. Componentele din sticlă au început să fie la rândul lor montate, oferind deja idei despre aspectul final al proiectului. 

FOTO. Lucrările la arena din Giulești avansează rapid

+10 FOTO

Caracteristici Stadion Rapid

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

VIDEO. Stadionul Rapidului capătă contur! Noi imagini din Giulești

Citește și alte știri despre Rapid: 

FCSB. Rapid, gafă uriașă: „Nu știu cum l-a pierdut pe Octavian Popescu! E din aceeași categorie cu Dobrin”

Nicolae Grigore, după primul meci disputat de Rapid în 2021: „Mă interesează mai puțin ce au făcut cei de la FCSB”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alenb
alenb  •  02 Februarie 2021, 10:23

Ce dreacu sa faca astia cu 14 mii de locuri, care de fapt va fi o capacitate neta de 13 mii? Si-au batut joc de ei, existau variante de supraetajare macar a unei partoi a trib 2, cel putin in zona centrala a acestia. Daca ajungeau la 16-17 mii era mai acceptabil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close