FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

În 2008, Rapid dădea 600.000 ca să îl aibă. Acum, debutează la Dunărea Călărași, la doar 29 de ani!

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2017 16:04

Dunărea Călăraşi revine în campionat, după o etapă liberă, cu ocazia partidei de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.

Antrenorul Adrian Mihalcea îl are la dispoziţie, pentru acest joc, pentru prima oară oficial, şi pe experimentatul fundaş central Ştefan Mardare, venit în iarnă la divizionara secundă.

Ajuns la Călăraşi cu o suspendare de patru etape, din timpul colaborării cu Naţional Sebiş, fundaşul a aşteptat, în startul noului sezon, pe margine, momentul intrării oficiale pe gazon.

Dunărea se află departe în clasament, pe a 12-a poziţie, cu 27 de puncte şi foloseşte, în special, acest final de sezon pentru creionarea unei echipe competitive care să facă posibil, în stagiunea care urmează, un obiectiv mai îndrăzneţ.

Fost internațional de tineret, Ștefan Mardare (29 de ani) s-a remarcat la FC Vaslui, pe când avea doar 19 ani.

Rapid a plătit în 2008 circa 600.000 de euro pentru a-l avea. Accidentările i-au dat peste cap cariera.

A revenit la Rapid în 2003, iar apoi a făcut pasul către Dinamo. Nu s-a impus și a mai evoluat la cluburi ca UTA Arad, National Sebis.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  16 Martie 2017, 21:51

Deci, conform gsp, "Rapid a plătit în 2008 circa 600.000 de euro pentru a-l avea" si conform aceluiasi gsp "A revenit la Rapid în 2003, iar apoi a făcut pasul către Dinamo". Ce sa intelegem? Ca Rapidul la luat in 2008 si omul intors in timp, a revenit sa joace pentru Rapid cu 5 ani in urma. Bun asa, mai tineti ba cu fcsb si becali? Tineti-o tot asa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează