FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - UNIREA SLOBOZIA 2-2

În ciuda remizei cu Unirea Slobozia şi a problemelor cu licenţa, şefii Rapidului sînt convinşi: "Vom juca în Liga 1!"

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 23:06

Rapidul nu a primit licenţa, însă clubul va face apel, iar Nicolae Cristescu este sigur că echipa va primi dreptul de a evolua în prima divizie.

Vineri a avut loc o şedinţă a Comisiei de Licenţiere a FRF încheiată tîrziu în noapte, iar deznodămîntul a fost negativ pentru giuleşteni: Rapid nu a primit licenţa din cauza unor datorii faţă de brazilienii Julio Cesar şi Daniel Paulista, doi jucători ce au evoluat în vişiniu în sezonul 2008-2009. Decizia poate fi însă atacată la Comisia de Apel, iar o soluţie finală va fi comunicată sîmbătă, 17 mai, într-o conferinţă de presă.

Nicolae Cristescu a declarat că nu are emoţii şi este sigur că echipa va lua licenţa la următoarea instanţă. "Am fost înştiinţaţi că prima instanţă ne-a refuzat licenţa, dar vom merge la apel. Acele datorii către foştii jucători ai clubului pe care prima instanţă a Sistemului Naţional de Licenţiere le consideră curente sînt de fapt datorii cuprinse în dosarul de insolvenţă. Vom demonstra că avem dreptate şi sînt convins că vom primi dreptul de a juca la anul în Liga 1", a declarat Cristescu pentru Mediafax.

În momentul de faţă, rapidiştii speră să obţină licenţa la apel, aşa cum s-a întîmplat cu Săgeata Năvodari şi FC Braşov.

Rapid - Unirea Slobozia 2-2
Au marcat: M. Martin (57, 89) / S. Stan (10), Soare (39)

Rapid: Drăghia - I. Voicu, D. Lung, Al. Iacob (Cl. Herea, 67), N. Vasile (Ciolacu, 38) - V. Negru, E. Dică - Al. Coman, Pancu (Gordin, 19), M. Martin - D. Niculae. Antrenor: Viorel Moldovan

Unirea Slobozia: Măstăcan - S. Stan, Tudorache, R. Soare, C. Toma - M. Florea (Drăguţ, 73), Bolat, Macare, Ivaşcă (Coconaşu, 60) - Jianu, Oct. Ursu (Ibrian, 53). Antrenor: Adrian Mihalcea
Cartonaşe roşii: Drăghia (18), I. Voicu (90+3)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
alone.against.all
alone.against.all  •  11 Mai 2014, 18:53

cristescule,abtine-te de la comentarii...ne-am lamurit cu totii cat adevar graiesti. Da-te la o parte pana nu-i prea tarziu si da Rapidul fara "pretentii" exact l-ati luat voi doi,cu tot cu datorii. Se va gasi cineva sa-l ia. Rapid e o stare de spirit,nu are cum sa moara niciodata . Mai bine incepem din liga x decat cu voi doi fara bani....

liviuemil
liviuemil  •  11 Mai 2014, 17:01
Postat de daniel84 pe 11 Mai 2014, 16:48

sa moara steaua si dinamo echipe de gunoi mizerabil,Rapid o sa promoveze

Ultima liga scrie pe penele voastre!

daniel84
daniel84  •  11 Mai 2014, 16:48

sa moara steaua si dinamo echipe de gunoi mizerabil,Rapid o sa promoveze

Vezi toate comentariile (10)
Comentează