FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALUL REŞIŢA - CSM RM. VÎLCEA 1-0

Înapoi pe locul 2 » CSM Rîmnicu Vîlcea a pierdut la Reşiţa şi a cedat şefia Seriei de Vest

Articol de - Publicat duminica, 23 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 00:22

Trupa lui Claudiu Niculescu a pierdut deplasarea de la Reşiţa şi a "picat" pe locul secund, după ce două etape vîlcenii au fost lideri.

Claudiu Niculescu a profitat de forma slabă a începutului de an pentru CS U Craiova şi a reuşit, etapă de etapă, să recupereze diferenţa din clasament şi să fure primul loc în urmă cu două runde. Dacă etapa trecută au reuşit să se menţină în vîrf, însă în acest weekend vîlcenii au fost nevoiţi să predea ştafeta oltenilor de la CS U.

CSM Rm. Vîlcea s-a înclinat la Reşiţa, 0-1, împotriva unei echipe cu pretenţii de play-off şi cu perspective pentru Liga 1, singurul gol fiind marcat în minutul 73, din penalty, de Stoica.

Meciul contra celor de la Metalul se anunţa încă dinainte o partidă dificilă, formaţia fiind ajutată, în ultima vreme, atît financiar, cît şi cu sfaturi, de fostul antrenor al ruşilor de la Kuban Krasnodar, Dorinel Munteanu.

Metalul Reşiţa - CSM Rm. Vîlcea 1-0
A marcat: A. Stoica (73-pen)

Metalul: Zimmerman - R. Cristian, C. Apostol, I. Popescu, Murgoci - Enescu, Breşneni - Oct. Vasile, A. Stoica, Szabo - Opriţa. Antrenor: Marian Pană

CSM Rm. Vîlcea: Matache - Samson, Pîrvulescu, I. Stoica, Briceag - Todea, Danilo - Deaconescu, C. Tănasă, D. Iancu - Nkongue. Antrenor: Claudiu Niculescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vasyfin
vasyfin  •  23 Martie 2014, 11:14
Postat de terminatorul3 pe 23 Martie 2014, 10:31

Metalul Resita este o clona care s-a format din fosta echipa din Valcea iar actuala echipa valceana este formata din fosta Damila Maciuca ! Peste tot numai clone : ))))) Adevarata echipa a Resitei , FCM , se afla in liga III-a !!!

de clonele voastre nu zici nimic?

terminatorul3
terminatorul3  •  23 Martie 2014, 10:31

Metalul Resita este o clona care s-a format din fosta echipa din Valcea iar actuala echipa valceana este formata din fosta Damila Maciuca ! Peste tot numai clone : ))))) Adevarata echipa a Resitei , FCM , se afla in liga III-a !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează