FOTBAL  »  LIGA 2  »  DISPARIȚIE

Încă o echipă de tradiție a României dispare! Se mută și formează o nouă societate, cu un nume asemănător

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 12:41

Farul Constanța a câștigat ieri amicalul cu formația din Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, scor 3-2. Acesta pare că a fost ultimul meci pentru formația de la malul mării.

Actuala echipă nu va mai exista sub denumirea curentă. Societatea va fi dizolvată, pentru că datoriile de 700.000 de euro nu pot fi plătite. Radio Constanța anunță că în oraș va ajunge ACS Berceni, formație care anul trecut a jucat tot în Liga a 2-a, dar în play-out.

Echipa se va numi ACS Farul 1920 și va juca meciurile din Liga a 2-a pe stadionul Farul. De asemenea, această nouă echipă se va bucura de sprijinul autorităților locale.

Patronul actualei echipe, Giani Nedelcu, a anunțat și promis că palmaresul, sigla și culorile vor fi preluate de ACS Farul 1920, în timp ce președintele curentei Farul Auraș Brașoveanu va pleca la Delta Dobrogea Tulcea.

Suporterii nu sunt însă de acord cu noua echipă și anunță că sunt mari șanse să formeze o altă formație, care ar urma să joace în Liga a 5-a.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (31)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Iulie 2016, 15:38

Foarte bine,nu vad care e problema!bine ca au scapat de probleme si Farul nu moare,nu are nici o importanta ca-si schimba numele societatea echipa tot Farul e!poate asa inteleg si necioplitii ca suntem in 2016 si nu mai plangem dupa prostii.sunt aigut ca rapidistii ar pune 2 litere in fata la numele de rapid,ca sa joace in liga 1 fara datorii!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Iulie 2016, 15:35

Foarte b

cry_67
cry_67  •  24 Iulie 2016, 15:29
Postat de Filipy Sv pe 24 Iulie 2016, 15:15

Da echipa militiei dinamo c s dinamo ori dinamo 1948 cum este

Vorbeam la modul general, de ce se intampla in Romania, de mafia ce a cuprins sportul in tara noastra.. dar cine sa inteleaga!? :) Filipovici, Filipovici.. :))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează