FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Încă o echipă de tradiție din România pe marginea prăpastiei! Unul dintre principalii sponsori și-a anunțat retragerea

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 13:45

Dacia Unirea Brăila rămâne una dintre formaţiile cu pretenţii în eşalonul secund special în disputele de pe teren propriu. După sincopa cu Chindia, scor 1-3, a urmat un succes concludent, 4-1 cu Foresta Suceava.

Brăilenii i-au dedicat succesul omului de afaceri Florin Cârligea care a contribuit constant, în ultimii trei ani, cu sume importante de bani, la menţinerea echipei pe linia de plutire dar care a anunţat că renunţă la sponsorizarea grupării brăilene.

Alin Pânzaru, tehnicianul Daciei care a început cursurile pentru obţinerea Licenţei PRO, acordă o tot mai mare atenţie tinerilor jucători din lotul său în condiţiile în care nimic nu mai este de pierdut în finalul acestui campionat.

A debutat, astfel, în meciul cu Foresta, cu gol, la  doar 17 ani, Ciuciureanu, cel care a stabilit configuraţia finală a tabelei de marcaj, 4-1 în favoarea brăilenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează