FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Încă o echipă din Liga a 2-a e ca și desființată! Anunț important: "Nu mai avem niciun fel de resursă"

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2017 11:54

Foresta Suceava are din ce în ce mai mari probleme şi ar putea ajunge chiar la retragerea din campionatul eşalonului secund. Fără finanţare din partea oficialităţilor locale, ba şi cu o datorie de 300.000 de lei greu de achitat, sucevenii par să fi ajuns la limita supravieţuirii.

"Cred că am ajuns la capătul puterilor. Nu avem nici un fel de resursă în acest moment ca să putem face această deplasare și cel mai probabil vom anunța Federația în cursul zilei de miercuri că nu ne putem prezenta la meci.

Din păcate, acest scenariu devenise destul de previzibil în ultima perioadă, însă am tot sperat că vor mai fi oameni care să vină alături de noi și să ne sprijine.

Din păcate, însă, acest lucru nu s-a întâmplat”, a declarat președintele sucevenilor Andrei Ciutac, pentru Monitorul de Suceava.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează