FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

Încă un atac la adresa șefilor de la Academica Clinceni: "Vorbea în șoaptă la telefon! Băiețașul are un tupeu fantastic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 21:39

Fostul conducător al Academicii Clinceni, Bogdan Apostu, se ia de actualul președinte al clubului, Alex Dragomir.

Despre Dragomir a vorbit și portarul Marinescu, cel care susține că a fost pus să se dea la o parte într-un meci din sezonul trecut (Detalii AICI).

Acum a venit rândul actualului impresar să se ia de Dragomir. 

"Declarațiile pe care le-a făcut m-au deranjat și de asta am decis să intervin. E un băiețaș căruia, când eram eu acolo, când îi suna telefonul vorbea în șoaptă sau ieșea din birou. Asta ne dădea de gândit.

E o aberație să spună că eu l-am pus pe Marinescu să spună ce a spus. Eu nu l-am văzut pe Marinescu așa cum s-a vorbit despre el în ultima vreme. Eu îl văd un băiat serios, cu capul pe umeri, muncitori. Chiar nu l-am bănuit niciodată de lucruri necurate.

Dar băiețașul ăsta, Alex Dragomir, are un tupeu fantastic. I-am lăsat echipa în spatele Rapidului, la câteva puncte de primul loc (n.r. pe locul 5), și ați văzut pe cât a terminat? Atunci, au venit la mine să-mi spună că echipa nu are șanse de play-off și că vor să dea șanse celor mai tineri.

Nu vreau să mai accept ce spune băiețașul ăsta, să mă denigreze un nimeni. Aștept să fiu chemat la comisie și voi spune cum au stat lucrurile în perioada aia", a zis Bogdan Apostu la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează