FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Încă un fost jucător al Stelei și-a început cariera de antrenor: "E un test de bărbăție" » Ce echipă a preluat

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2015 18:42

O decizie care plutea în aer de aproximativ două săptămîni în sînul formației de Liga a 3-a AFC Hărman a fost oficializată miercuri, cînd antrenorul Gabriel Kajcsa a fost înlocuit cu buzoianul Claudiu Ionescu.

Fost jucător la Gloria Buzău, Rocar, Poli Iași, Poli Timișoara, Rapid, Steaua și Aris Limassol, Ionescu (32 de ani) va începlini rolul de antrenor-jucător.

„Am închieat de comun acord colaborarea cu Gabi Kajcsa, alături de care am ajuns pe cea mai înaltă poziție din istoria de 66 de ani a clubului. Conducerea tehnică va fi asigurată în continuare de către antrenorul-jucător Claudiu Ionescu, un mijlocaș cu peste 100 de joci în Liga I și care a eliminat, pe cînd juca la Poli Timișoara, pe Șahtior din preliminariile Ligii Campionilor. În speranța aducerii unui suflu nou la echipa, îi urăm mult succes", a declarat președintele Marius Stoichiță.

Ionescu și-a intrat în drepturi încă de la antrenamentul de miercuri după amiază și va debuta sîmbătă, în partida de pe teren propriu cu CN Dinicu Golescu, echipă clasată pe poziția secundă a seriei.

„Mă retrăsesem acasă, la Buzău, unde eram de asemenea antrenor-jucător la o echipă de Liga a 4-a, cu care ajunsesem pe primul loc. Am acceptat provocarea celor de la Hărman și sper să o scoatem la capăt și să reușim menținerea în Liga a 3-a. Fiecare joc e un extemporal în condițiile rezultatelor de pînă acum. Avem 5 jocuri pînă la pauza de iarnă, în care fiecare dintre jucători se poate autodepăși și își poate aduce alt aport la evoluția și rezultatele echipei.

E un test de bărbăție, mai ales că urmează meciuri cu echipe din prima jumătate a clasamentului. Însă la cum am văzut băieții, la calitățile lor, am încredere că Hărmanul va reprezenta o figură frumoasă a seriei”, a afirmat noul antrenorl al lui AFC Hărman, echipă aflată, după 8 etape, pe ultimul loc al Seriei a 3-a.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Octombrie 2015, 09:59

E tare asta: ”fost jucător al Stelei”... O întrebare pentru dl. Iulian Cuibar: câte meciuri a jucat la Steaua?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează