FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

Încă un jucător experimentat la Clinceni? A făcut parte din gașca nebună a Sportului și acum negociază cu Academica

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 18:21

FC Academica Clinceni a disputat o nouă partidă de verificare în cadrul cantonamentului efectuat la baza proprie. A fost, si de această dată, o victorie, 1-1, cu echipa secundă a Concordiei Chiajna.

Golul formației de eșalon secund a fost realizat de Viorel Ferfelea (31 de ani), experimentatul atacant care se pregătește de o săptămână cu jucătorii Academicii fără să fi dat, până acum, un răspuns ferm propunerii divizionarei secunde.

Academica îi așteaptă, în primele zile ale săptămânii viitoare, pe Cioablă și Antonio Cruceru, doi tineri jucători care aparțin de Viitorul Constanța dar care nu intră în calculele formației de prim eșalon.

Formația ilfoveană l-a mai adus în această iarnă și pe fundașul stânga Cristi Pulhac (32 de ani), transfer anunțat în exclusivitate de GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10206340845939523
Iulian Anton  •  29 Ianuarie 2017, 22:21

O victorie.. 1-1...pfff...sunteti praf

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close