FOTBAL  »  LIGA 2  »  

Încă un Rapid debutează sezonul acesta în Giulești! Când se joacă meciul echipei din liga a 5-a

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 11:09

Echipa fondată de suporterii rapidiști, ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, înscrisă anul acesta în Liga a 5-a București, joaca duminică, 28 octombrie, de la ora 15:00, primul meci oficial pe stadionul Giulești -"Valentin Stănescu" împotriva ACS Mexic

Fanii echipei, care nu acceptă proiectul din Liga a 3-a, au redactat un comunicat prin care cheamă lumea la stadion.

"Rapidul suporterilor, care are în componență șapte foști juniori ai giuleștenilor are ca obiectiv promovarea în acest an și se află, în acest moment, pe locul al patrulea în clasament, dar cu un joc mai puțin disputat.

Asociația sub umbrela căreia funcționeaza clubul sportiv este organizată după model socios, suporterii cotizând lunar pentru asigurarea bugetului necesar funcționarii în regim profesionist. Echipa efectuează în acest moment trei antrenamente pe săptămână sub comanda antrenorului Iulian Branzelof, antrenor cu licenta A UEFA și își propune ca în pauza de iarnă să pună bazele unei grupe de copii și juniori.

Asociația Club Sportiv Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului este înființată pe 25 iunie 2017 și are sediul la stadionul Giulești, suporterii care au înființat-o și o susțin financiar declarând încă de la început ca își doresc să reînvie spiritul Rapidului boem de dinaintea preluării clubului de către George Copos în 1994.

"Decât un gol urât, mai bine o bară frumoasă" este deviza cu care se va disputa și meciul de pe Giulești de duminică, 28 octombrie, ora 15:00, contând pentru etapa a noua a Ligii a 5-a București", scrie în comunicatul acestora. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  24 Octombrie 2018, 15:40

Stiti ce nu intelegeti voi frumosilor nebuni...sunteti reprezentativi ca si Rapid Clejani. Lumea nu este proasta sa puna botul la vrajelile unor cai troieni...

rapidist57
rapidist57  •  24 Octombrie 2018, 14:42

Si cum se va srtriga pe stadion, nebunii sau frumosii? Ati luat-o razna fratilor?

485809194904413
Costel Tudor  •  24 Octombrie 2018, 13:34

Mai băieți , stați in lanțul vostru și NU mai va Jucați ! Sunte-ți mai mult decât PENIBILI !!! Presupun ca , creierașul vostru care după ce ca este mic , mic de tot acum este și patinoar pt. muste !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează