FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Încă un transfer la Rapid! A fost adus la cererea expresă a lui Florin Marin

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2015 11:00

Florin Marin a reușit să-l convingă pe Iulian Popa să semneze cu Rapid. Mijlocașul ofensiv a evoluat ultima oară la Oțelul Galați.

Jucătorul a fost adus în Giulești la cererea antrenorului, cei doi lucrînd împreună și în sezonul trecut.

Popa a mai evoluat la FC Brașov, Voința Sibiu, CSM Rîmnicu Vîlcea și Forex Brașov. A strîns 97 de meciuri în Liga 1, a marcat de 14 ori și a dat 10 pase decisive.

Deși a început sezonul ca rezervă, Iulian Popa a devenit om de bază după ce Florin Marin a venit la Oțelul. Jucătorul se află deja în lotul giuleștenilor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
amicu
amicu  •  27 Iulie 2015, 23:25
Postat de randoom_._ pe 27 Iulie 2015, 14:43

pai si ce treaba are *** cu liga 1? niciuna. daca reuseste burleanu sa faca o singura serie in liga a 2-a,sunteti ca si desfiintati.

mai usor cu visele erotice. Stiu ca derbyurile preferate ale voastre sunt cele contra echipelor de pe ogor. Nu scapati de noi. Chiar daca intram peste 20 de ani in Liga 1 si atunci va batem. Asta daca nu cumva ciobanul vostru va duce pe toti la pascut.

amicu
amicu  •  27 Iulie 2015, 23:22
Postat de khal_37 pe 27 Iulie 2015, 11:35

D-soara Iulia, va rugam un minim respect pentru cititorii vostrii! Stirile despre echipele din Liga a 2-a va rugam sa le scrieti pe pagina a 2-a! Nu ne mai intoxicati cu stiri despre echipe in insolventa *** Nu este un exemplu bun pentru copii nostrii! Nu-i mai laudati atat ca va faceti de rusine si va pierdeti cititorii iar daca sunteti fan rapid...mergeti d-voastra la meciurile lor sa vedeti *** o sa aveti la sfarsitul meciului, ***...

domnule cal cu "k", dar stirile despre echipele rasarite peste noapte *** pe ce pafina ar trebui sa apara?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  27 Iulie 2015, 17:26
Postat de rangers94 pe 27 Iulie 2015, 15:03

De ce mai aveti o pagina dedicata Ligii 2 daca *** cu articole despre Rapid aici ?

Ca să se mire pădurarii născuți în '94.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează