FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

INCREDIBIL! Fanii UTA Arad protestează într-un mod inedit după ce noul stadion nu a fost finalizat nici până acum: "Mergem să tăiem panglica"

Suporterii arădeni par să fi ajuns la capătul răbădării / FOTO: Gabriel Brezeanu
Suporterii arădeni par să fi ajuns la capătul răbădării / FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 15:44

Construcția stadionului "Francisc Neuman" din Arad continuă să întârzie, în ciuda faptului că acesta trebuia să fie gata, după ultimele termene, la data de 21 mai.

Suporterii "Bătrânei Doamne", UTA Arad, au ales să satirizeze situația neclară a noului stadion printr-un comunicat în care își anunță prezența la ceea ce ar fi trebuit să fie ceremonia de inaugurare a arenei. 

"Transformarea stadionului Francisc von Neuman într-o arenă modernă a început în vara anului 2014, atunci când buldozerele au dărâmat tribunele vechi. Lucrările au demarat după aproape un an. De atunci, termenul de finalizare a construcției s-a tot schimbat. La început, promisiunea era că ne vom putea bucura de noua noastră casă în 2016, apoi s-a vorbit de 2017, iar ulterior, înainte să expire acest termen, a mai fost adăugat un an de prelungire.

Timpul a trecut și iată că am ajuns aproape de data de terminare a construcției! Conform panoului de la șantier, dar și a zecilor de comunicate emise pe această temă, modernizarea templului fotbalului arădean va lua sfârșit la data de 21 mai 2018. Primăria Arad nu a anunțat nici o inaugurare oficială, clubul UTA nu a primit nici o veste despre mutarea pe noul stadion, dar noi, suporterii, vrem să dăm tonul la petrecere. Vă invităm, așadar, alături de noi, la inaugurarea arenei Francisc von Neuman, unul din cele mai așteptate evenimente din orașul Arad în acest deceniu. Ne vom întâlni în fața stadionului marți, 22 mai, de la ora 19:00.

Dorim să îi revedem împreună, acasă, pe toți cei care iubesc UTA de la cei mai tineri la cei mai în vârstă. Veniți în alb-roșu, cu fularul sau cu steagul și cu chef de cântat! Vom tăia împreuna panglica la intrare!", se arată în comunicatul satiric emis de suporterii arădeni.

ARAD

arad

- locuri: 17.500
- cost: 15 milioane de euro
- când voiau să-l inaugureze: 2017
- cine a făcut promisiunile: Gheorghe Falcă, primar
- situație actuală: lucrările sunt în desfășurare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gardenparty
gardenparty  •  19 Mai 2018, 17:37

Le e frică să mai ia spaga?

zagna
zagna  •  19 Mai 2018, 17:01

Falca nu e finu' lui basescu ?

whiteredarad
whiteredarad  •  19 Mai 2018, 16:48

Noi nu sintem Craiolguta, nu sintem nici macar Magurele ca Guvernul sa se implice, sa nu mai vorbesc ca se fac stadioane noi pentru armata si interne, de parca astea cu fotbalulm se ocupa !. Dlui Primar Falca nu ii place fotbalul, nici sportul, in general,el a ucis stadioanele Strungul, Vagonul-CFR ( unde s-a jucat primul meci de fotbal, de pe teritoriul actual al Romaniei), a distrus si arena din Micalaca, a distrus-pentru fotbal- vechea arena Gloria. In Arad singurul club de fotbal seniori a ramas UTA ( inainte erau multe, prin fiecare divizie) Arena Motorul a indisponibilizat-o sub pretext de reamenajare, a promis ca o reamenajeaza repede, dar a trecut mai bine de un an, si UTA joaca ( tot ) pe tapsanul de la Siria, la vreo 35 KM de Arad . Cita batjocora trebuie sa mai suporte suporterul aradean de fotbal ? Si-a pus , protejatii - incapabili si de rea credinta-in conducere la UTA, ca sa o poata manipula, sa nu lase UTA sa promoveze. Asta avem, si o meritam , pentru ca tacem. Si cind te gandesti ca UTA este inca o campioana a Provinciei, in fotbalul de dupa razboi...!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează