FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA SECUNDĂ

Incredibil! În liga secundă, pauza competiţională ţine patru luni. Unii jucători stau şi cinci :O

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 14:38

După cea de-a doua amînare a primei etape din cadrul returului ligii secunde, fotbaliştii vor avea o pauză competiţională de patru luni de zile!

Data stabilită iniţial, 3 martie, a fost amînată cu o săptămînă. Miercuri, Comitetul Executiv s-a întîlnit într-o nouă şedinţă, la finalul căreia a hotărît cea de-a doua amînare consecutivă. Prima etapă este stabilită, astfel, pentru a se disputa pe 17 martie.

Între 27 noiembrie, ultima zi din tur, şi 17 martie sunt 111 zile, un interval egal cu aproape patru luni de zile! În plus, cele trei grupări care ar fi trebuit să întîlnească formaţiile retrase din campionat ( Gaz Metan Severin pe Arieşul, Astra II Giurgiu pe Victoria Brăneşti şi Otopeni pe Săgeata Năvodari) vor sta încă o săptămînă!

Unii jucători stau şi cinci luni!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează