FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Incredibil! Lui ACS Poli Timișoara i se mărește depunctarea dacă revine în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2016 19:32

ACS Poli încă speră la rămânerea în Liga I prin colapsul Rapidului, însă situația din curtea proprie e la fel de ”explozivă”. Timișorenii au fost surprinși la final de sezon de faptul că au fost penalizați cu -8 puncte pentru neîndeplinirea baremului în play out, decizie pe care o vor anulată la TAS.

Dacă vor rămâne pe prima scenă însă bănățenii vor începe noul sezon cu -14 puncte deoarece comisia de acordare a licențelor o mai penalizase cu încă șase puncte. 

Cele șase puncte penalizare au fost dictate după plângerile lui Georgi Sarmov și a brazilienilor de la care s-au obținut drepturile federative pentru Pedro Henrique, la FIFA. Către bulgar trebuie achitați 21.000 euro iar pentru atacant mai existau restanțe de 100 de mii de euro. Iar această situație se poate agrava

În cazul în care timișorenii nu găsesc banii necesari, datoriile curente cifrându-se în continuare undeva la peste 1,2 milioane euro, după 15 iulie alți străini pot avea câștig de cauză dacă se îndreaptă către FIFA. Iar următoarele sancțiuni pot fi mai dure, până la excludere.

Conform unor surse FRF penalizările se cumulează și ACS Poli ar începe sezonul cu -14 puncte în Liga I, respectiv -8 dacă rămâne în B.

”Am studiat tot regulamentul, știu de penalizare. Au fost niște modificări anunțate înainte de play out printr-o circulară… Sunt diferențe față de ce era înainte de startul sezonului și ROAF 2016. Am vorbit cu o casă de avocatură din Spania care ne-a asigurat că vom câștiga la TAS”, a precizat Ioan Miculaș, președintele Timișoarei.

Conducătorul lui ACS Poli speră astfel că echipa va începe Liga I, în cazul în care Rapid nu poate, doar cu -6 puncte. ”Nu mă tem nici dacă am porni cu acea penalizare. Mai bine -14 puncte în Liga I, decât -8 în B”, a mai spus Miculaș.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
hodoni
hodoni  •  06 Iulie 2016, 19:35

Ce pot sa zic ?...recent am fost retrogradati ptr-ca aveam cca 100.000 datorii ( euro )...acum aproape fiecare echipa are datorii , nu ii retrogradeaza nimeni ...banatenii trebuie terminati , asta ii deviza lor . Clubul Poli ar trebui sa mearga la TAS si sa spuna despre datoriile pe care le au celelalte echipe...sa vedem ca va fi , daca nu , sa ne retragem din FRF si sa fondam Liga de Vest , altfel nu vad iesire ...HAI POLI !!!

para.para
para.para  •  06 Iulie 2016, 02:06

Hahahaahah, culmea e ca daca ramane in B, porneste cu cele 8 puncte pe minus. In caz ca promoveaza indiferent cand (la anu' sau peste 5 ani), o sa porneasca in liga 1 cu acele 6 puncte pe minus. Exemplul Rapidului, au fost penalizati anul trecut cand au retrogradat tot cu 6 puncte. Fiind in B, nu i-a atins penalizarea, dar acum cand au promovat, urma sa inceapa cu minus 6 puncte, penalizarea de anul trecut. Pana la urma s-a redus la 3 puncte, mai departe nu mai stiu ce s-a mai intamplat.

sakamoto
sakamoto  •  05 Iulie 2016, 23:19

De ce nu este desfiintata echipa Timisoarei? Ca atitea sanctiuni primeste de la Mafia care conduce fotbalul murdar si neperformant romanesc-s-a vazut clar valoarea la CE din Frantza-ca te apuca sila. Cum saracia sa faca un numar de puncte, cind borfashii lui iorgu&briketa i-au macelarit? In ultimul meci popou catalin din pitesti, a acordat voluntarilor 1 penalty inexistent si 2 eliminari pt faulturi usoare. Aproape in fiecare meci cei de la Timisoara au jucat cu 1 sau 2 jucatori mai putzin pe teren. Iar loviturile libere si cartonasele, au fost acordate timisorenilor dupa un regulament, iar adversarilor dupa un alt regulament.Mafie! Timisoara nu are ce cauta intr-unfotbal murdar, o cloaca infecta!Hai DNA, hai FBI!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close