FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC CLINCENI - RAPID 0-0

Inima vişinie n-a fost de ajuns » Cu Daniel Niculae pe teren, Rapid a obţinut doar un egal, 0-0 la Clinceni

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 21:32

Nico a îmbrăcat iar tricoul alb-vişiniu, după 8 ani de zile, dar nu a putut să o ajute pe Rapid să cîştige la Clinceni


Idolul galeriei a revenit în Grant. La 31 de ani, Daniel Niculae s-a întors în Giuleşti, iar prima sa apariţie a fost la Clinceni. Derby-urile din Liga 1, meciurile în care Nico strălucea altădată, au părut la ani-lumină distanţă. Pe un stadion de "judeţeană", mic, înghesuit şi sufocat de cei 2.000 de fani vişinii care au asistat la meci, dar cu un gazon perfect, Niculae s-a zbătut mult, a avut cele mai bune şanse de gol, însă n-a putut marca.

Fostul internaţional a fost titular şi a început partida pe postul de extremă dreaptă, iar la pauză a trecut vîrf. A avut două şuturi pe poartă, ambele blocate de portarul advers. Nico nu s-a temut să intre în clinciuri, şi-a încurajat colegii mai tineri şi a cedat nervos în momentul în care Doman şi Coman au şutat spre poartă, deşi el se afla într-o poziţie mult mai bună.

Giuleştenii au controlat tactic întîlnirea, dar ilfovenii puteau cîştiga, dacă Drăghia nu avea un reflex uimitor în faţa lui Roşu şi dacă torpila lui Karamian de la aproape 40 de metri n-ar fi lovit transversala. Pentru Niculae şi Rapid urmează sîmbătă un derby, în Giuleşti, dar nu cu rivalele istorice, ci cu CSMS Iaşi.


FC Clinceni - Rapid 0-0
FC Clinceni: Bolboaşă - St. Stancu, A. Niţu, B. Straton, Art. Karamian - B. Pătraşcu - Mbella (Venter, 63), Puşcaş, Olariu, Arm. Karamian (Tătar, 89) - Bălţoi (I. Roşu, 58). Antrenor: Valentin Bădoi
Rapid: Drăghia - Al. Coman, Al. Iacob, D. Lung, I. Voicu - D. Săndulescu (Doman, 72), E. Dică - D. Niculae, Pancu, Martin - Ciolacu (Fl. Călin, 60). Antrenor: Viorel Moldovan

"Nu a jucat rău avînd în vedere că nu a mai evoluat de mult. Sînt sigur că o să ne ajute mult pentru a promova"
Viorel Moldovan, antrenor Rapid

Ameninţat de ultraşi
Rapidiştii au fost susţinuţi la Clinceni de aproape 2.000 de suporteri. La finalul întîlnirii, după ce şi-a aplaudat favoriţii, galeria vişinie şi-a îndreptat atenţia spre acţionarul Nicolae Cristescu, care discuta în tribună cu Nicolae Manea. Fanii l-au înjurat şi au încercat să ajungă la el, dar au fost blocaţi de jandarmi. Ultraşii i-au cerut să vîndă cît mai repede şi să plece din Grant. Celălalt acţionar, Adrian Zamfir, n-a fost prezent. În drum spre Bucureşti, galeria alb-vişinie s-a oprit la Penitenciarul Rahova şi a scandat minute bune împotriva lui Copos şi MM Stoica.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
pescarul.amator
pescarul.amator  •  15 Martie 2014, 15:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

din competiţie! "Decizia a fost luată de federaţie la ordinul direct al Anei Pauker", îşi aminteşte Angelo Niculescu (venerabilul antrenor era, pe atunci, fotbalist la Carmen) cine a făcut loc pentru ASA în prima ligă. O contribuţie esenţială a avut şi generalul Dumitru Petrescu-Griviţa. În locul echipei lui Mociorniţă, ultima grupare profesionistă din România, în Divizia A a fost introdusă AS Armata.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  14 Martie 2014, 13:26
Postat de sandycelt pe 13 Martie 2014, 11:28

ce penibil esti! Rapid ramane Rapid oriunde si voi astia de comentati aiurea si cu rautate gratuita nu puteti face nimic! Noi oferim lectii de sustinere oricind si in momente in care multi suporteri ai "marilor" echipe din Romania ,ar esua lamentabil. O stiti si voi si de asta sinteti atit de rai!

Asta a durut!:))

cainerau1953
cainerau1953  •  13 Martie 2014, 14:06

puteau bate rapidistii, iar D.Niculae a avut cea mai mare ocazie in repriza 2 cand putea sa inchida ghereta !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează