FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - FC BIHOR - FC TIRGOVISTE 1-0

Injuraturi

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2007 00:00

FC Bihor a obtinut ieri a treia victorie consecutiva. Succesul s-a conturat greu, cu 5 minute inainte de final. Opriceana a centrat perfect si juniorul Andor a marcat, cu o puternica lovitura de cap (85). Jucatorul, ce-l are ca idol pe Cristiano Ronaldo, ratase in minutul 37 o ocazie rarisima, sut in portar din 10 metri.
Finalul a fost incins, insa nu in teren, ci in afara acestuia. Antrenorul gazdelor, Gheorghe Silaghi, a mers sa-l salute pe cel al oaspetilor, Adrian Matei, fost jucator la Steaua, Dinamo, Rapid si FC National. Acesta din urma l-a tratat cu superioritate pe tehnicianul bihorean. "Nesimtitule", i-a strigat Silaghi, iar Matei l-a facut "babalic". S-a ajuns rapid la injuraturi, iar tehnicianul oaspetilor a refuzat sa participe la conferinta de presa. "Nu pot sa stau alaturi de un om care m-a jignit", a motivat Matei. "Eu l-am salutat dupa meci, iar el m-a sfidat. Nu am crezut ca un fost jucator important se poate comporta asa! In fotbal, trebuie sa stii si sa pierzi", a spus, la rindul sau, Gheorghe Silaghi.


"S-a revansat"
Cristian Andor provine de la centrul de copii si juniori al FC Bihor, iar de doi ani face parte din lotul primei echipe. Golul decisiv reusit ieri este primul marcat pentru echipa de seniori. “Ma bucur enorm ca am reusit sa ajut echipa. Acest lucru e cel mai important. Dedic golul familiei mele care m-a sprijinit tot timpul si tuturor antrenorilor cu care am lucrat”, a spus fericit mijlocasul. “S-a revansat dupa marea ratare din prima repriza. Cristi este un jucator cu calitati si ii prevad un viitor frumos”, l-a laudat antrenorul Silaghi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează