FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Întăriri de lux pentru echipa Olguţei » La noua CS U Craiova vin foşti campioni ai Ligii 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 20:21

Surse de încredere din Bănie au dezvăluit pentru GSP.ro primele 5 nume de jucători care vor face parte din noua CS Universitatea Craiova, echipa susţinută de autorităţile locale care va avea 1,5 milioane de euro buget pentru atacarea promovării din primul sezon.

Sub comanda lui Erik Lincar vor sosi Cosmin Vîtcă (31 de ani), fost la Oţelul, Gaz Metan, Steaua, Rapid şi Viitorul, mijlocaşii Ramses Gado (31 de ani), fost la Oţelul şi CSMS Iaşi, Florian Pîrvu (22 de ani, CSM Rm. Vîlcea), Enache Cîju (29 de ani), coordonator de joc ultima oară la Delta Tulcea plus vîrful Marius Onofraş (foto, 32 de ani), 60 de goluri în Liga 1 pentru Poli Iaşi, Urziceni, Steaua, FC Braşov şi CSMS Iaşi, fost campion cu Unirea Urziceni şi cîştigător al Cupei cu roş-albaştrii în 2011.

Citeşte şi:
Mititelu răspunde atacurilor Olguţei: "Vom face antrenament în faţa Primăriei! Ceea ce a prezentat azi sînt basme de Petre Ispirescu"

FOTO Primele detalii despre CS U Craiova » Ce funcţie va ocupa Craioveanu, care vor fi imnul echipei şi stema clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (96)
gynos7
gynos7  •  06 Iulie 2013, 00:32

Palmaresul e al echipei de fotbal Universitatea Craiova....ca asta e obiectul muncii....fotbalul...nici al Primariei nici al unei persoane sau mai multe....al echipei de fotbal....si bineinteles cine o detine.....exista o continuitate din1964 si pana in 2013......asta e Palmaresul ..........restul e can-can

gynos7
gynos7  •  06 Iulie 2013, 00:30
Postat de sebastian_ionut pe 05 Iulie 2013, 11:44

CS Universitatea Craiova ,e inregistrata la OSIM,inca un motiv pentru care mititelu nu are cum sa aiba dreptate.DIn cate am inteles eu,se preia palmaresul de pana in 1994 al acestui club,ce este dupa 1994,este la mititelu.Intrebarea mea este daca jucatorii care ii are mititelu vor sta mai mult de 3 luni ? el nu are bani cu ce sa-i plateasca,asa ca eu nu prea vad serios proiectul lui.

Dupa mintea voastra nici Steaua actuala nu a castigat Cupa Campionilor.....e al Armatei palmaresul...ca e similar Craiova...Dinamo.....Steaua...Rapid.....si nu numai in sport...chiar si toate companiile..hotelurile...tot ce s-a privatizat in anii 90....hai sa le luam inapoi....ca e acelasi lucru...luam Petrom,Sidex...etc..ca patrimoniul a fost candva al poporului roman...deci le luam inapoi chiar daca am semnat ca le instrainam,.asa cum a semnat C S Universitea Craiova in 94. care a renuntat la sectia de fotbal printr-un contract. pt ca nu se mai putea ..,dar nu mai e valabil...nu...?? Ia totul Olguta inapoi ca ea e la putere...si noi ''ciocu mic'''...nici justitia nimeni nu mai conteaza..

gynos7
gynos7  •  06 Iulie 2013, 00:21

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA in ciuda tuturor greutatilor facute atat din exterior cat mai ales din interior va rezista si va isi va recastiga dreptatea si locul pe care il merita...Dinastia Sandu e la apus....iar Olguta Vvasilescu daca nu-si revizuieste ideile si comportamentul va avea exact aceeasi soarta cu ''celebra'' deputata pdl-ista care a ramas in memoria publica prin celebra expresie '' acu'noi suntem la putere...deci ciocu mic...'''..........cu alte cuvinte in mintea lor a fi la putere inseamna ca poti face orice.......ei ...viata a aratat ca nu e chiar asa...mai devreme sau mai tz roata se invarte ...si platesti pt tot.....

Vezi toate comentariile (96)
Comentează