FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 3-0

Înțepături între dinamoviști după meciul Brașov - Călărași 3-0: "Sunteți modești rău"

Din 2013 încoace, Sburlea nu jucase decât în ligile inferioare germane, la Rostock (L3) și Velbert (L4)
Din 2013 încoace, Sburlea nu jucase decât în ligile inferioare germane, la Rostock (L3) și Velbert (L4)

Articol de - Publicat luni, 29 august 2016 00:00

Cornel Țălnar și Adi Mihalcea s-au înțepat la finalul meciului de ieri, de sub Tâmpa, câștigat de brașoveni cu 3-0.

Stegarii au rămas pe podium după ce s-au impus în duelul cu Dunărea Călărași. "Elevul" Adrian Mihalcea nu și-a învins profesorul, dar la finalul partidei n-a ezitat să dea vina pe arbitraj și să-i critice pe galben-negri.

"Echilibrul meciului s-a rupt clar când am primit acel cartonaș roșu la Balint și-am trăit 10-15 minute de nebuloasă totală. Arătăm în continuare ca o echipă mică, o echipă căreia îi este teamă", a spus Mihalcea.

În schimb, Cornel Țălnar a vorbit la superlativ despre formația sa: "Avem 10 puncte, obținute și cu puțină șansă, în condițiile în care ne-am strâns cu patru zile înainte de startul campionatului. Nu e ușor să aduci 20 de jucători din 20 de locuri și să faci imediat echipă.

Mă bucur că băieții au înțeles că joacă sub cupola unui club important al fotbalului românesc. Suntem o formație puternică, suntem un brand important în fotbalul românesc. Suntem cum erau Dinamo și Steaua pe timpuri, când adversarilor le înghețau chiloții când jucau cu ele. La fel și acum, cred că adversarii noștri au un respect pentru acest club".

Mihalcea n-a ezitat și i-a taxat: "Sincer? Nu aș vrea să supăr, dar sunteți modești rău!".

"I-am spus înainte de meci că dacă și acum face figurație, cum a făcut până acum, se îmbracă și pleacă înapoi la «câinii roșii»"
Cornel Țălnar despre "dubla" lui Laurențiu Manole

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează