FOTBAL  »  LIGA 2  »  ÎNCHISOARE

Ioan Niculae rămâne în închisoare » Cererea patronului Astrei a fost respinsă astăzi

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 14:59 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 15:31

Ioan Niculae (67 de ani), patronul Astrei (Liga 2), rămâne în închisoare. Cererea lui de liberare condiționată a fost respinsă azi.

Încarcerat în urmă cu 11 luni, pe 18 februarie, omul de afaceri nu va fi eliberat condiționat, a decis Tribunalul Constanța. Patronul Astrei primise un aviz favorabil pentru eliberarea condiționată, din partea Judecătoriei Medgidia, pe 10 noiembrie 2021, dar decizia a fost desființată azi.

Giovanni Becali, derapaj rasist în direct la TV: „Miliardarul Djokovic s-a comportat ca un țigan”
AUSTRALIAN OPEN
Giovanni Becali, derapaj rasist în direct la TV: „Miliardarul Djokovic s-a comportat ca un țigan”

Ioan Niculae rămâne în arest

După decizia Tribunalului Constanța. Ioan Niculae va putea depune din nou o cerere peste 3 luni, scrie Libertatea. 

În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.p.p.: Admite contestaţia declarată de către D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa împotriva sentinţei penale nr. 2420/10.11.2021, pronunţată în dosarul nr. 7971/256/2021 al Judecătoriei Medgidia. Desființează sentinţa penală contestată si, soluţionând cauza, respinge, ca neîntemeiată, propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Niculae Ioani. 

Stabilește termen de 3 luni, la expirarea căruia propunerea de liberare condiționata va putea fi reînnoită. Înlătură din sentinţa penală contestată dispoziţiile de admitere a propunerii de liberare condiționata şi de punere în libertate a condamnatului. În baza art. 192 alin 3 C.p.p.: Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă
-  se arată în hotărârea instanței

De ce a ajuns Ioan Niculae după gratii

Pe 18 februarie 2021, patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul Constanța Poarta Albă.

Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.

În baza acestui contract, au fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA operaţiuni nereale în baza cărora s-au eludat plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

Citește și: 

Un model în probe la fosta campioană a României » N-a nimerit din prima orașul: „Unde ești?!”

Blat cu Dinamo, cu Gică Popescu căpitan, confirmat după 20 de ani » Reacția „Baciului”: „Doar dacă s-a făcut pe la spatele meu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează