FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Ioan Ovidiu Sabău, alungat de la U Cluj de reacțiile de pe Facebook: „Ai curaj în spatele unui buton”

Ioan Ovidiu Sabău -  U Cluj
Ioan Ovidiu Sabău - U Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 10:39

Ioan Ovidiu Sabău (51 de ani) ia serios în calcul plecarea de la U Cluj, după criticile primite de la suporterii de pe rețelele sociale.

Managerul sportiv al „șepcilor roșii” a anunțat vineri că vrea plece, după ratarea promovării în Liga 1, dar nu a fost luată încă o decizie oficială. Acesta a explicat de ce nu dorește să mai continue la U Cluj.

„Din partea unor aşa-zişi suporteri. Şi pe Facebook şi peste tot. Acolo unde ai curaj, în spatele unui buton. Dar mă deranjează foarte mult”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit liga2.prosport.ro.

Totuși, fostul internațional ar putea rămâne în cadrul clubului, la Centrul de Copii și Juniori.

„Dacă aş rămâne, aş rămâne să mă ocup de Centrul de Copii şi Juniori, acolo unde am început de la zero barat şi la juniori A am ajuns în primele patru pe ţară. Este ceva ce mă mai poate motiva, dar, în momentul de faţă, n-am luat nicio decizie. Nu ştiu ce se întâmplă la club, nu ştiu dacă se negociază cu vreun antrenor. Văd că sunt foarte mulţi care fac presiuni să mă întorc. Eu am fost manager sportiv şi îmi asum că n-am reuşit.

Mi s-a propus să rămân, dar nu se ştie în ce calitate. Nu s-a discutat care va fi rolul meu. În câteva zile mă voi hotărî”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

VEZI ȘI:

Erik Lincar a găsit portar » David Duţu a semnat cu Turris Turnu Măgurele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
traian_v
traian_v  •  23 Iunie 2019, 17:52

Tot ce ai facut pentru "U" este umbrit de ceea ce ai facut in iunie 2004 cand i-ai ajutat pe franari sa intre in "B" in paguba Jiului. Te-ai gasit sa faci pe corectul exact in meciul decisiv. Asta cu Lobont insa este egal cu distrugerea echipei. Cu Cojocaru eram acum in Liga 1.

remarque
remarque  •  19 Iunie 2019, 22:35

Sabau e U-ist. E omul care a doua oara in istoria lui U, a venit sa lupte cand clubul era jos. Caracterul lui Nelutu e ceea ce conteaza, greseli face orice om. E un caracter si de aceea e si un campion. Respect Nelutu Sabau! Mergi inainte alaturi de noi! Haide U!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  19 Iunie 2019, 22:33

Sabau antrenor si secunzi pot fi ...Stelian Gherman, Pojar ....Sabau stie lotul mai bine decat oricine ! Stim ca ai renuntat la Nationala pentru noi ! Iarta-i pe cei care te-au suparat !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează