FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Atac devastator în direct la adresa celor de la CSA Steaua: „Ce e mizeria asta? E o lege care-i interzice acestei echipe să participe în Liga 1. Punct! Acum nu mai vor respectarea legii?”

Ionuț Angheluță, lângă Ilie Dumitrescu
Foto: captură digisport
Ionuț Angheluță, lângă Ilie Dumitrescu Foto: captură digisport

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 19:47 / Actualizat joi, 12 mai 2022 20:19

Ionuț Angheluță, comentator Digi Sport, a avut o reacție furibundă la adresa celor de la CSA Steaua, echipă care cere insistent să aibă dreptul de a putea promova în Liga 1.

  • CONTEXT: CSA Steaua va încheia pe locul 4 play-off-ul din Liga 2. „Militarii” vor să dispute un baraj în dublă manșă cu ocupanta poziției a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în acest moment Chindia Târgoviște;
  • Conform Legii Sportului, Steaua nu are însă drept de promovare, fiind un club care aparține Ministerului Apărării.
„Va fi lăsată CSA Steaua în Liga 1?” » Dumitru Dragomir e convins că știe ce va decide TAS: „Rețineți ce vă spun!”
CSA STEAUA
„Va fi lăsată CSA Steaua în Liga 1?” » Dumitru Dragomir e convins că știe ce va decide TAS: „Rețineți ce vă spun!”

Angheluță a criticat în termeni duri demersurile celor de la CSA Steaua, de a juca acest baraj cu orice preț.

Ionuț Angheluță: „Ce e mizeria asta? Acum nu mai vor respectarea legii?”

„Lor le place legea doar atunci când e în favoarea lor: «Domnule, nu mai spuneți Steaua, spuneți FCSB că e o decizie a instanței». E o lege care-i interzice acestei echipe să participe în Liga 1. Punct! E o lege, acum nu mai vor respectarea legii?

Ce e mizeria asta? Nu înțeleg tupeul, au depășit orice limită cu acest tupeu de a încerca să ajungă în Liga 1 prin orice mijloace. Dacă vor s-o facă din sezonul următor, ori schimbă legea, ori își schimbă forma de organizare. În momentul acesta sunt încurcați pentru că, dacă își schimbă forma de organizare, vor ajunge unde au fost în 1998 și în 2003. 

Eu aș vrea să-l întreb pe domnul Talpan, că tot se vehiculează ideea asta că Gigi Becali a furat Steaua, de la cine? În 2003, când s-a făcut schimbarea, Ministerul Apărării Naționale nu a avut nicio calitate! 

CSA nu a avut nicio calitate în acea tranzacție. Atunci, cum să iau eu ceva de la tine, dacă eu nu am fost implicat în tranzacția aia? CSA nu avea ce să caute în play-off”, a declarat Ionuț Angheluță potrivit digisport.

Surse GSP: CSA Steaua nu poate obține licența de Liga 1

Surse din cadrul Federației au transmis marți pentru GSP.ro că CSA Steaua nu poate obține licența pentru următorul sezon de Liga 1, chiar dacă vor putea să dispute barajul și să-l câștige:

„Li se va respinge dreptul la licență pe baza articolului privind calitatea solicitantului de licență, articolul 11 din Regulamentul de Licențiere. Ei pot juca barajul, dar, dacă îl câștigă, nu dețin licența și în Liga 1 va juca echipa învinsă.

Pot câștiga barajul, se declară promovată în Liga 1, iar atunci vine întrebarea dacă deține licența. Atunci vor primi răspunsul că nu, clubul nu este o persoană juridică sau societate comercială pe acțiuni, conform Legii Sportului”.

Solicitantul de licenţă poate fi numai un club de fotbal, adică o persoană juridică, care este pe deplin şi exclusiv responsabil de echipele de fotbal ce participă la competiţiile naţionale şi internaţionale şi care este membru afiliat al FRF şi al LPF, după caz. Solicitantul de licență pentru participarea la campionatul național Liga I trebuie să fie o persoană juridică organizată ca asociație fără scop patrimonial sau societate comercială pe acțiuni, conform art. 31 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000
Articolul 11 din Regulamentul de licențiere

Citește alte știri din Liga 1:

Convins că Dan Petrescu nu-l vrea la CFR Cluj a cerut să i se permită transferul: „Vreau să merg în altă parte”
HERMANNSTADT
Convins că Dan Petrescu nu-l vrea la CFR Cluj a cerut să i se permită transferul: „Vreau să merg în altă parte”
Panduru se ia de 4 jucători din Liga 1: „Nu așa vor ajunge fotbaliști. Vreau să-i ajut”
CRITICI
Panduru se ia de 4 jucători din Liga 1: „Nu așa vor ajunge fotbaliști. Vreau să-i ajut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (328)
mordi
mordi  •  13 Mai 2022, 17:57

"La voi toți care spun altceva sunt plătiți. Culmea este ca din toată țara asta doar câțiva spun ca CSA este adevarata Steaua iar aia sunt angajați pe state de plata la CSA"... ai dreptate ***, noi astia care care sustinem Steaua CSA si care, mai exact, nu ne regasim in clubul infractorilor, suntem pe statele de plata la CSA. ***. Esti bun, stai jos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  13 Mai 2022, 17:09

Catalynneeee!

tristan
tristan  •  13 Mai 2022, 12:20
Postat de catalynn pe 13 Mai 2022, 10:16

Peste un Miliard de oameni aleg sa creadă ca Iisus nu doar ca a existat dar a fost chiar Fiul lui Dumnezeu. Nici lor nu le poate interzice cineva asta, dar nu însemna ca e și adevărat. Nu mai spun ca a fost o vreme când majoritatea credeau ca pământul e plat, si ca si astăzi, in loc sa asculte de cei mai inteligenți ca ei, ii ardeau pe rug.

bai *** ,cum faci asa comparatii.????.la ce tupeu aveti nici nu ma mira..n aveti limite...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (328)
Comentează