FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

O nouă aventură » Vrea în Liga 1, după ce a fost păcălit: „Am făcut din rahat bici”

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 13:09 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 13:46

Fotbalul românesc, ca și cel internațional câteodată, propune situații stranii în mercato. Este și cazul mijlocașului defensiv Ionuț Cioinac, 30 de ani, care liber de contract după aventura de la Turris Turnu Măgurele, a fost dorit de mai multe echipe.

În principiu, Flavius Stoican a insistat să-l aducă la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, mai ales că au lucrat împreună și la Dinamo, și la Pandurii, și la Iași. Doar că transferul nu s-a putut realiza, iar Cioinac, dus cu vorba de către olteni, a ales să meargă la ASU Poli Timișoara, acceptând oferta lui Dan Alexa, cu care vrea să ajungă în Liga 1!

Ionuț Cioinac: „Nici până azi nu m-a mai sunat"

„Prima variantă a fost Flavius Stoican. M-a sunat domnul Nicu Sarcină pe 6 ianuarie, mi-a zis că mă dorește la echipă la dânsul, că mă vrea și antrenorul, mi-a zis și ce poate să-mi ofere, n-am spus că e mult, că e puțin. Dacă semnez de ziua mea de nume, pe 7 ianuarie, voi primi un bonus din partea lui, mi-a mai zis. 

Asta după ce mi-a transmis cât mă dorește, ce sume oferă. Bun! Am ajuns la ora 12 fără un sfert la birou, la dânsul, la Târgu Jiu. L-am așteptat până la ora 13:30. A venit, am discutat față în față: «Mergi acasă, o să vină domnul președinte sau eu personal să semnăm actele, totul este în regulă!». Nici până în ziua de azi nu m-a mai sunat! Eu vreau să le transmit baftă. Știu că Flavius Stoican e valoros, am reușit să ducem Iașiul în play-off, de fapt acolo am făcut, cum se spune, din rahat bici și a și troznit!", a comentat Cioinac pentru Gazeta Sporturilor.

Ceea ce îmi oferise domnul Sarcină nu era nici pe departe ceea ce aveam eu la Turris. Dar am zis că voi fi alături de antrenorul ce mi-a influențat, în mare parte, cariera.
-Ionuț Cioinac, mijlocaș ASU Poli Timișoara

Spre play-off și Liga 1

Timișorenii l-au sunat, angajamentul a fost parafat imediat. „M-a sunat Dan Alexa, mi-a zis ce și cum, în secunda doi mi-am dat acceptul. Sper să-i răsplătesc încrederea și să reușim lucruri minunate împreună, fiindcă sunt oameni de mare calitate la Timișoara. Obiectivele sunt play-off și promovarea", a mai mărturisit Ionuț. Viitorul Pandurii Tg. Jiu este pe locul secund în Divizia B, la 4 puncte de FC U Craiova, în timp ce ASU Poli Timișoara e la 6 puncte de liderul clasamentului.

Ionuț Cioinac: „Ce-o vrea spaniolul ăla de la Dinamo?"

În urmă cu 7 ani îmbrăca tricoul "câinilor, se miră și el de situația în care a ajuns gruparea din Ștefan cel Mare: „Dinamo? Vorbesc cu jucătorii, toți așteaptă, sper să-și revină. Nu știu ce vrea spaniolul ăsta... Să lase pe altul, că trebuie să mănânce și jucătorii! E ireal ce se întâmplă acolo".

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Nu au drept de promovare în Liga 1 acum, dar își anunță candidatura pentru sezonul viitor: „Pregătim o echipă competitivă”

Mutare spectaculoasă în Bănie » Alexandru Bourceanu la Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close