FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO ÎN „B”

Ionuț Lupescu, după retrogradarea lui Dinamo: „Sunt furios! Badea, Elias și Mureșan au distrus clubul!”

Ionuț Lupescu, 53 de ani, i-a criticat dur pe șefii lui Dinamo din ultimele două decenii, considerați vinovați de „Kaiser” pentru situația actuala a clubului. +23   FOTO
Ionuț Lupescu, 53 de ani, i-a criticat dur pe șefii lui Dinamo din ultimele două decenii, considerați vinovați de „Kaiser” pentru situația actuala a clubului.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 22:38 / Actualizat luni, 30 mai 2022 22:42

Ionuț Lupescu, 53 de ani, i-a criticat dur pe șefii lui Dinamo din ultimele două decenii, considerați vinovați de „Kaiser” pentru situația actuală a clubului.

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, după ce a pierdut lamentabil barajul cu Universitatea Cluj, fără să câștige vreuna dintre manșe (1-1 duminică, 0-2 în tur).

Când e ziua decisivă pentru Dinamo: „O să știm dacă putem evita falimentul”
Dinamo
Când e ziua decisivă pentru Dinamo: „O să știm dacă putem evita falimentul”

Ionuț Lupescu: „Dinamo a fost tâlhărită în ultimii 15-20 de ani”

„Mă încearcă sentimente de amărăciune, de supărare, de tristețe. Câteva persoane și-au bătut joc de club. Simt și furie pentru cei care au condus clubul în ultimii 15-20 de ani. Mă deranjează, nu-mi pică bine când un club ca Dinamo nu reușește să rămână în Liga 1. Îi felicit pe Nicolae Badea, pe Elias, pe Iuliu Mureșan, unii au încercat acum mai mult timp să distrugă clubul. Toți tâlhării din perioada asta au încercat să distrugă clubul și iată că s-a ajuns unde s-a ajuns”, a declarat Lupescu la „Digi Sport Special”.

„Eu am plecat de la Dinamo în 2001, de-atunci lucrurile au luat-o în jos. Domnul Zăvăleanu era surprins de situație, dar trebuia să aibă un plan și pentru varianta în care retrograda în Liga 2. Dinamo a fost condusă din interes și cu mult amatorism. Bine, nu Zăvăleanu e de vină, ci ceilalți, care s-au ocupat de partea sportivă și economică”, a adăugat Lupescu.

+19 FOTO

Ce trebuie să urmeze la Dinamo? Lupescu vorbește despre implicarea Ministerului de Interne: „Important e să revii cât mai rapid în Liga 1, dar pentru Dinamo cel mai important lucru e să dispară din acționariat Lotus și ceilalți acționari, nu DDB, și să fie o societate curată. Viitorul lui Dinamo trebuie legat de CS Dinamo, și de DDB, care trebuie să aleagă o conducere profesionistă. Spun de CS Dinamo (n.r. - club deținut de MAI) pentru că stadionul va fi administrat de ei. Ne-am săturat de cei care au tâlhărit clubul ăsta!”.

Lupescu nu exclude să se implice activ la Dinamo în viitor. Una dintre condiții e legată de schimbarea acționariatului: „N-am fost niciodată solicitat să vin la Dinamo în ultimii 20 de ani, să fie clar! Trebuie să fie o societate curată. Cu acționariatul care este acum, imposibil”.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo

  • Lotus (Dorin Șerdean) - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) - 7,031%
  • Cornel Dinu - 0,013

6 trofeea câştigat Lupescu ca jucător cu Dinamo, 3 titluri de campion şi 3 Cupe ale României

DEZBATERE GSP » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin a plecat din România! Șanse mici să revină la Dinamo
Dinamo
Dusan Uhrin a plecat din România! Șanse mici să revină la Dinamo
U Cluj sărbătorește promovarea în Liga 1: imagini senzaționale din Piața Avram Iancu + „Șepcile roșii” așteaptă investițiile BT
U CLUJ în „A”
U Cluj sărbătorește promovarea în Liga 1: imagini senzaționale din Piața Avram Iancu + „Șepcile roșii” așteaptă investițiile BT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ertyuiop
ertyuiop  •  31 Mai 2022, 13:57
Postat de Amiralul2022 pe 31 Mai 2022, 12:37

Îți dau dreptate, dar doar pe jumătate, Ionuț, hai să ne-ntoarcem cu mai mulți ani în urmă și să vedem adevărații distrugători ai lui Dinamo, de la bandiți gen Borcea, Turcu, Cohn sau frații samsari Becali a-nceput adevăratul dezastru al acestui club...

Tocmai asta e mesajul pe care-l transmite Lupescu, sa se aduca in discutie si initiatorii dezastrului care acum tac ascunsi sau pozeaza in ajutorarea lui Dinamo dupa ce si-au umplut buzunarele in masura in care Dinamo era tot mai indatorata. Cand auzi mesaje de genul "spaniolul si Negoita" te apuca rasul deoarece la acel moment toti fugeau sa preia Dinamo, ca astia au fost modesti e clar insa nevolnicul Negoita chiar nu poate sa fie cu ceva condamnat, nu a semnat el sentinta capitala! Oricum la Rapid a fost la fel, unul cu furatul iar cei de dupa el acuzati ca au ucis clubul.....pana la urma soarta e corecta, au latrat si croncanit la cei care si-au pastrat continuitatea iar in buda au cazut ei!

Amiralul2022
Amiralul2022  •  31 Mai 2022, 12:37

Îți dau dreptate, dar doar pe jumătate, Ionuț, hai să ne-ntoarcem cu mai mulți ani în urmă și să vedem adevărații distrugători ai lui Dinamo, de la bandiți gen Borcea, Turcu, Cohn sau frații samsari Becali a-nceput adevăratul dezastru al acestui club...

foxy
foxy  •  31 Mai 2022, 12:06
Postat de yo_lomismo pe 31 Mai 2022, 00:03

N-A DECEDAT NIMENI ..*** VULPEO..PANDURII TAI UNDE SUNT?...DA RAPID--DA STEAUA DA U CRAIOVA? DACA NU INTELEGI CE SE ***

Bre,Tszusti, Pandurii mei sunt in insolventa si inca respira dpdv juridic, dar Dinamo e deja desfiintata! Nu cred ca termina sezonul ce urmeaza!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează