FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD - FARUL CONSTANȚA 4-2

Ionuț Popa inovează: regula UNICĂ introdusă în selecția primului "11" la UTA Arad: "Putem să câștigăm și 10-2, nu contează!"

FOTO: Facebook @uta1945arad
FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 18:06

Ionuț Popa, antrenorul celor de la UTA, a dezvăluit o regulă inedită la finalul victoriei din etapa secundă a Ligii a 2-a, scor 4-2, contra Farului Constanța. 

"Am introdus o regulă nouă la echipă. Portarul care ia două goluri este schimbat imediat. Poate să câștige echipa 10-2, se știe că el nu mai apără etapa viitoare. Sunt de valori apropiate primii doi. Căpitanul de echipă îl stabilesc prin rotație. I-am surprins astăzi pe băieți. La Brăilă, meciul următor, va fi altul. 

Antrenamentele care se fac pe terenurile sintetice produc oboseală. O să schimbăm asta, nu o să mai facem mai mult de două antrenamente aici. Când mai e și cald, ca astăzi, devine sufocant. Toți stau cu picioarele în gheață după meciuri", a declarat Popa la conferința de presă.

Miroslav Orlic (25 de ani), austriacul adus în această vară, a fost titular contra Farului. Cel mai probabil, etapa viitoare, Roberto Bodea (25 de ani) va apăra buturile arădenilor. 

Vezi și: Academica a reușit scorul zilei în Liga secunda, 5-0 cu Daco-Getica » UTA a câștigat clar cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  12 August 2018, 06:53

Asta antrenează de o grămadă de ani și singurul lucru pe care l-a inovat e regula asta tâmpită. Atat a inteles el din fotbal .Vai de capul lui si al fotbaluluii

martinpen
martinpen  •  11 August 2018, 23:05

Alo, domnu' anonim autor, aia nu e selectie... "Ionuț Popa inovează: regula UNICĂ introdusă în selecția primului "11"" Selectia se face pe valoare, nu pe reguli... Vrei reguli, te invit la matematica... La fotbal sunt reguli doar de joc... nu de selectie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează