FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - ASU POLI

Ionuț Popa, prima reacție după șocul de la Șiria! Anunț bombă: "Azi am vorbit cu cineva și așa mi-a zis" » Totul a fost premeditat?

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 19:20

Ionuț Popa, antrenor al celor de la UTA, a vorbit despre partida dintre echipa sa și ASU Poli, terminată în minutul 62, la scorul de 0-0. Bănățenii au ieșit de pe teren în semn de solidaritate cu suporterii lor.

Suporterii oaspeților n-au fost lăsați să intre pe stadion pentru că ar fi avut bilete false și erau mult mai mulți decât ar fi avut nevoie.

Popa e de părere că ieșirea acestora de pe teren a fost premeditată: "Azi am vorbit cu cineva, nu vreau să dau nume, şi mi-a spus că a venit dispoziţie de la rector sau... Dacă ăştia conduc fotbalul...", a spus Popa la TV Digi Sport.

ASU Poli Timișoara va pierde cu 3-0 la masa verde, iar Popa a comentat rezultatul: "Mă bucur că am câştigat, mai avem de recuperat vreo 7 puncte ca să scăpăm de retrogradare. Fotbalul e într-o degradare permanentă. Îmi pare rău că UTA nu joacă la Arad. Ăsta e cel mai mare regret al meu. UTA e a arădenilor, locul echipei e la Arad".

Citește și:VIDEO + FOTO Derby-ul dintre UTA Arad și ASU Poli Timișoara S-A TERMINAT în minutul 62! Decizia luată de arbitru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 Aprilie 2018, 10:28

Daca timisorenii "ar fi avut bilete false.." se puteau legitima si tebuia o ancheta, dar stirea pare facuta ca sa motiveze faptele. Apoi afirmatia : ..." și erau mult mai mulți decât ar fi avut nevoie...." pare scoasa din Gaga, caci orisice om cu bilet de intrare valabil poate intra pe arena. In fapt toti timisorenii au fost sechestrati de Jandarmerie intr-un tarc, inconjurati si opriti. Asta miroase a ...lipsire de libertate. Ca si la Steaua-Rapid, din nou Jandarmeria ia masuri abuzive, ilegale si ...proaste. Fotbalul fara spectatori nu are sent si motivatie, iar a-i impiedeca sa intre in arena imi pare o masura prosteasca, tipic romaneasca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează